• 瀏覽: 10,901
  • 回覆: 360
+5
引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-9 03:20 PM 發表

我係人,中國係禁賭。
口口聲聲賭賭,你睇周星馳睇儍咗?
驚你就驚啦 逢賭必輸咋嘛 以後唔賭咪得囉 不過你就係唔敢 又唔係賭實質嘢 唔會犯法㗎 想法庭都唔使驚 驚就驚因為你係收錢做嘢 驚以後真係逢賭必輸啫

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-9 03:27 PM 發表

你有洪爐火,收🐶糧發言
我覺得你開始傻咗啦

引用:
原帖由 06VV 於 2019-6-8 09:26 PM 發表

Aptamil 白金版 4     

3歲或以上適用

唔比解放軍得3歲?一定要係成人?

不偷不搶花錢買都不行?還有去澳大利亞的不是航母 請你改掉標題別誤導人

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-9 03:28 PM 發表

你用🐶糧同我賭,我一定輸。
成日話用狗糧 而家唔係同你講錢 係同你講承諾 講出嚟 唔使錢㗎 邊個收錢以後就逢賭必輸 就係咁簡單 夠膽就講啦 唔使講埋曬啲無謂嘢 唔使錢㗎

引用:
原帖由 風見一姬 於 2019-6-9 03:41 PM 發表
不偷不搶花錢買都不行?還有去澳大利亞的不是航母 請你改掉標題別誤導人
只準海軍私人走私,不許百姓代購??

“人民法院報”微信公號11月6日消息,近日,一則“淘寶店主代購逃稅300萬被判刑10年”

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-9 03:54 PM 發表

只準海軍私人走私,不許百姓代購??

“人民法院報”微信公號11月6日消息,近日,一則“淘寶店主代購逃稅300萬被判刑10年”
又係嗰句 你憑乜嘢話佢走私 都話一人兩罐奶粉嘅話 一艘戰艦起碼幾百人 唔計同其他戰艦買嘅 都一千幾百罐喇 點解唔計下數 或者你信你嘅院友 3000萬罐奶粉

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-9 04:12 PM 發表

又係嗰句 你憑乜嘢話佢走私 都話一人兩罐奶粉嘅話 一艘戰艦起碼幾百人 唔計同其他戰艦買嘅 都一千幾百罐喇 點解唔計下數 或者你信你嘅院友 3000萬罐奶粉 ...
都係嗰句,你係咪洩漏國家機密,所有軍人都唔信任國產奶粉,個個軍人家人bb都食開外國貨? 記住嬰兒奶粉唔係話轉就轉,食開邊隻ok 通常一路食落去。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]