• 瀏覽: 10,942
  • 回覆: 360
+5
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-15 08:30 AM 發表

傻西,大陸就沒有免稅額啦。腦袋生在patpat嗎?一系生草啊。
咁你查下大陸合法奶粉免稅額係幾多?  十罐??

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-15 08:35 AM 發表

咁你查下大陸合法奶粉免稅額係幾多?  十罐??
甘系唔系每個人都十罐啊。傻仔。仲有就是十罐,總價是多少啊,也只是2,3千元。帶一支高價免稅酒都已經超過啦。

黃狗真系腦生在patpat。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-15 10:55 AM 發表

甘系唔系每個人都十罐啊。傻仔。仲有就是十罐,總價是多少啊,也只是2,3千元。帶一支高價免稅酒都已經超過啦。

黃狗真系腦生在patpat。
走稅,走一蚊都係犯法。 仲要係人民子弟兵用軍艦去走。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-15 03:53 PM 發表

走稅,走一蚊都係犯法。 仲要係人民子弟兵用軍艦去走。
黃狗都逃稅啦。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-12 09:26 發表

就係有咁嘅能力 你條氣唔順 你嗰嚇走佢又得 佢唔敢打又得 口岸上嘅導彈嚇到佢唔敢買嚟都得 明白嗎 同埋你啲理解力有問題 海軍對海軍 就梗係美國贏啦 但係按上有陸機導彈 佢就多多唔夠死呀 ...
有陸基導彈就唔使驚?
如果你唔識,不如收嗲,好嗎?

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-6-15 06:23 PM 發表

有陸基導彈就唔使驚?
如果你唔識,不如收嗲,好嗎?
究竟係你唔識定我唔識啦 講出嚟陸機導彈點解唔使驚 東風21都係陸機導彈 你唔準佢愛嚟打航母 就梗係唔使驚啦 咁你係咪有權唔準呀 真係有病

14億700萬

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-15 19:07 發表

究竟係你唔識定我唔識啦 講出嚟陸機導彈點解唔使驚 東風21都係陸機導彈 你唔準佢愛嚟打航母 就梗係唔使驚啦 咁你係咪有權唔準呀 真係有病
你識?
咁多人排住隊笑你你仲無恥死撐,你根本唔知咩叫羞恥。
你用雙手搓自己最細小嘅地方前後係咁摷應該可以粘沉美國航母嘅。

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-6-15 11:31 PM 發表

你識?
咁多人排住隊笑你你仲無恥死撐,你根本唔知咩叫羞恥。
你用雙手搓自己最細小嘅地方前後係咁摷應該可以粘沉美國航母嘅。
睇嚟你真係唔識答我 淨係答非所問 咁就可以當自己識呀 做你呢啲評論員就真係易做啦 我當你有病㗎咋

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-15 22:58 發表
14億700萬
人地話中國航母可以載十四億罐奶粉呀,七頭。你保緊皇㗎,仲去答十四億七千萬罐,你虛脫呀?

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-15 23:37 發表

你原來識用腦㗎?
應該唔識

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]