• 瀏覽: 10,938
  • 回覆: 360
+5
引用:
原帖由 機智的混蛋 於 2019-6-13 11:39 AM 發表
香港是自由商業社會, 個別解放軍買奶粉是個人行為, 為何甘都可以擺上枱 , 恐怖白色主義
班黃狗又igonre老美大兵是雞蟲。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-13 01:51 PM 發表

班黃狗又igonre老美大兵是雞蟲。
你阿媽俾佢地幫襯過? 你咁熟?

引用:
原帖由 機智的混蛋 於 2019-6-13 11:39 AM 發表
香港是自由商業社會, 個別解放軍買奶粉是個人行為, 為何甘都可以擺上枱 , 恐怖白色主義
個人走私漏稅行為嘛!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-13 07:43 PM 發表

個人走私漏稅行為嘛!
走私漏稅,有擔保人的話,在大陸是正當行為。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-13 07:42 PM 發表

你阿媽俾佢地幫襯過? 你咁熟?
你阿媽系自願。西奴慰美國大兵是大光榮。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-13 07:43 PM 發表

個人走私漏稅行為嘛!
唔好出國玩了,你都走私啦。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 11:37 AM 發表

唔好出國玩了,你都走私啦。
我都唔知幾多年冇番大陸,更加冇帶任何貨品去,點走私? 香港澳門都係自由港,我又唔帶煙酒,點走私? 

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 11:36 AM 發表

你阿媽系自願。西奴慰美國大兵是大光榮。
咁你即刻承認你阿媽係收錢啦!  我阿媽連美國大兵都冇見過。唔似你阿媽,大把熟客。
仲有,倚賴妓女維生,喺香港係犯法既,你自首啦!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-14 06:30 PM 發表

我都唔知幾多年冇番大陸,更加冇帶任何貨品去,點走私? 香港澳門都係自由港,我又唔帶煙酒,點走私? 
傻西,根據你的定義,你去外國帶任何野翻來都系走私。用下腦啦。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-14 06:32 PM 發表

咁你即刻承認你阿媽係收錢啦!  我阿媽連美國大兵都冇見過。唔似你阿媽,大把熟客。
仲有,倚賴妓女維生,喺香港係犯法既,你自首啦!
你承認阿媽就cheap啦。自願哦。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 08:47 PM 發表

傻西,根據你的定義,你去外國帶任何野翻來都系走私。用下腦啦。
根本就免稅既又點走私?  告我逃稅零港元? 

腦子是好東西,可惜你沒有

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-14 09:05 PM 發表

根本就免稅既又點走私?  告我逃稅零港元? 

腦子是好東西,可惜你沒有
傻西,買奶粉就無免稅啦。用下腦啦。你有免稅,人地就無啦。廢材。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 09:16 PM 發表

傻西,買奶粉就無免稅啦。用下腦啦。你有免稅,人地就無啦。廢材。
正白痴。連中國大陸同香港都唔識分?  滾啦!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-15 06:48 AM 發表

正白痴。連中國大陸同香港都唔識分?  滾啦!
傻西,大陸就沒有免稅額啦。腦袋生在patpat嗎?一系生草啊。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]