• 瀏覽: 10,910
  • 回覆: 360
+5
引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-10 11:38 PM 發表

睇你講嘢真係夾硬嚟 點樣分關你咩事 倒曬落海都唔關你事 連環球時報都話冇問題 你覺得有問題係你嘅問題
環球時報話冇問題就冇問題?  環時大過中央人民法院?  你又洩露國家機密啦!

幾個人買五十罐唔交稅帶返國內,根據中國法律就係超標。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-10 11:45 PM 發表

環球時報話冇問題就冇問題?  環時大過中央人民法院?  你又洩露國家機密啦!

幾個人買五十罐唔交稅帶返國內,根據中國法律就係超標。
環球時報話冇問題 中央人民法院冇出聲 最多聲氣嗰個係你 淨係你話有問題 解釋完畀你聽 你又質疑過第二樣嘢 總之就有問題 其實最有問題嗰個係你 崇洋 仇中 如果你對美國大兵都係咁樣質疑問題 咁我就覺得你係平等 不過有病 鍾意質疑

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-10 11:47 PM 發表

環球時報話冇問題 中央人民法院冇出聲 最多聲氣嗰個係你 淨係你話有問題 解釋完畀你聽 你又質疑過第二樣嘢 總之就有問題 其實最有問題嗰個係你 崇洋 仇中 如果你對美國大兵都係咁樣質疑問題 咁我就覺得你係平等 不過有病 鍾意質疑 ...
如果美國海軍喺香港 喪買嬰兒奶粉,我一樣會質疑。有冇發生過?  

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-10 11:47 PM 發表

環球時報話冇問題 中央人民法院冇出聲 最多聲氣嗰個係你 淨係你話有問題 解釋完畀你聽 你又質疑過第二樣嘢 總之就有問題 其實最有問題嗰個係你 崇洋 仇中 如果你對美國大兵都係咁樣質疑問題 咁我就覺得你係平等 不過有病 鍾意質疑 ...
又俾你洩露多次國家機密,環球時報話冇問題,中央人民法院就唔敢出聲!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-10 11:26 PM 發表

咁係咪免費分俾全船人,人人有分,一人飲500ml 嬰兒奶?
咁既理解能力,你都係返去同院友講啦.

一個人落單, 大家夾錢, 有無問題呢?
如果落單果個人係外國, 夾錢既人係中國, 要一個人帶晒咁多返去, 可能有. 宜家係唔係呢?
大家都係外國, 一個人落單大家夾錢分貨, 各自帶入境, 有問題?
咁都唔得, 你不如告埋賣奶粉果個走私啦.
港媽都係間接同代理買奶粉架啦, 就算去旅行一人帶半罐返大陸自用, 但夾埋咁多個港媽咪超額law係咪, 洗唔洗告香港奶粉既代理走私呀, 佢自己落大單, 再分賣比幾百個港媽每人帶少少過關wor.

點解咁簡單既情況都搞唔掂架? 驗驗啦, 失智有時係生cancer 既前兆

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-11 12:00 AM 發表

又俾你洩露多次國家機密,環球時報話冇問題,中央人民法院就唔敢出聲!
根本你講嘅嘢 一大堆人鬧緊嚟 就證明有問題嗰個係你啦 中央人民法院好似你咁得閒 中央人民法院唔係傻嘅 你係呀

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2019-6-11 02:24 AM 發表

大陸共慘國,法律系用黎鳩吹,保障共慘黨,吾系保障人民 ^.^ 
咁樣講嘢咪幾好囉 唔駛拗 唔使喺度扮理性 立場鮮明

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-8 09:13 PM 發表

你睇清楚報導講既係咪成人奶粉先啦,衝出黎7!
講得好😂😂

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-6-8 09:53 PM 發表
解放軍買奶粉作賑災物資,立即引出一群奸邪妖獸大造文章。
應該係引出護主的狗出來

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-8 11:26 PM 發表

違反中國法律關你叉事 佢嗰度幾多人帶奶粉 有冇事先申請 或者係軍部補給 你知個屁 你可以報道 但係唔好侮辱人 又唔見你侮辱下啲美國大兵 醉酒鬧事 隨街屙尿 傳染性病 講句嘢都針對性 真係頂你唔順 ...
影響我國型像已經夠,軍人都支持外國貨,刺激他國經濟,外國人對國內生產的信心從那裡來,自己都唔支持

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2019-6-11 02:24 AM 發表

大陸共慘國,法律系用黎鳩吹,保障共慘黨,吾系保障人民 ^.^  
放心, 法律保障精神病人.

引用:
原帖由 pompas 於 2019-6-8 08:25 PM 發表
大陸冇奶粉咩?呢啲基本野洗鬼去外國買?作新聞都專業少少啦
好低能的留言去補給港梗係用當地物資啦佢都要開帖

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-11 08:25 AM 發表

影響我國型像已經夠,軍人都支持外國貨,刺激他國經濟,外國人對國內生產的信心從那裡來,自己都唔支持
真金白銀買嘢影響形象 你以後唔好出國買嘢 懷疑水貨嘅唔好買 如果唔係你就真係影響國家形象牙 醉酒鬧事 週街屙尿 類似嘅美軍你有冇出現批評過 根本係小事一宗 用心惡毒嘅人 用另外嘅方法解讀 嚴格嘅標準級於我國軍隊 對住洋人就跪低 對住我個軍人就巴閉 呢啲就係閣下嘅思維

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]