• 瀏覽: 21,144
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
+4
《逃犯條例》修訂爭議不斷升溫,民陣發起後日星期日(9日)反對修例,多名藝人也發聲促政府撤回修訂。今日(7日)有傳無綫電視《東張西望》主播林泳淘因3月底在Instagram呼籲參加3月31日第一次反對修例遊行,因而被雪藏,自4月沒再在《東張西望》出現,直至本月1日才「復出」。林泳淘今日下午回覆《香港01》時未有提及雪藏傳聞,但就稱「過去了的事沒什麼好值得回應啦」。她稱下周日要開工,所以無法參加遊行。林泳淘在回覆Facebook KOL專頁,另有提到「人要向前看,希望大家能為著未來努力,別讓自己和下一代後悔」。無綫電視暫未有回應。

垃圾搏出位! 堅定立場唔撈無記, 繼續搞抗爭囉? 唔使縮架!
話唔定成為民主神女都唔出奇! 霸埋游BB個議員位都得啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/338129/逃犯條例-ig反修例傳遭無綫雪藏-東張西望-林泳淘-已過去

佢前幾日唔係訪問田雞咩?

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-7 09:47 PM 發表
佢前幾日唔係訪問田雞咩?
1號解凍啦

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-7 09:44 PM 發表
《逃犯條例》修訂爭議不斷升溫,民陣發起後日星期日(9日)反對修例,多名藝人也發聲促政府撤回修訂。今日(7日)有傳無綫電視《東張西望》主播林泳淘因3月底在Instagram呼籲參加3月31日第一次反對修例遊行,因而被雪藏,自4月沒再在《東張西望》出現,直至本月1日才「復出」。林泳淘今日下午回覆《香港01》時未有提及雪藏傳聞,但就稱「過去了的事沒什麼好值得回應啦」。她稱下周日要開工,所以無法參加遊行。 ...
同意

黨國的陽光司法絕對領先全球
遠遠優勝他們香港的落後法治

所以我們一眾愛黨擁黨的是支持引入黨國的陽光司法
去取締他們落後的法治制度

支持引入逃犯條例

政治不正確,無論在甚麼地方生活,後果都可以非常之嚴重。

垃圾

卿本佳人,奈何作賊?

真係殺晒當今的民主同建制已完

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-6-7 09:58 PM 發表
卿本佳人,奈何作賊?
佢去碌狗遊行肯定多好多狗公跟埋去

抵撚死,想搞中國,去大麻葉國反移交孟小姐啦,臭雞

你得罪中國,無線都會無好日子過,劇集無得賣大陸,無得返大陸拍劇,無線要你賠一億,你做雞都唔掂

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-6-7 10:13 PM 發表
抵撚死,想搞中國,去大麻葉國反移交孟小姐啦,臭雞
拿佢唔敢玩落去令犯民果D熟裝, 巫婆抹一額汗啦

點解會在意咩明星。商人既言論,佢地都系普通市民一個,同我地既權利咁高咁大

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-6-7 10:27 PM 發表
點解會在意咩明星。商人既言論,佢地都系普通市民一個,同我地既權利咁高咁大
6屍老細係商人, 明星有宅男宅女市場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]