• 瀏覽: 690
  • 回覆: 12
今次69人數一定比雨革魚革多,甚至可以媲美當年反23條,如果政府再用催淚彈或水車之類嚟強行鎮壓市民,場面難免比當年佔中時更加失控,難以控制,分分鐘演變成全港暴亂,到時市民或執法人員有乜野冬瓜豆腐,港共政權難辭其咎,加上今次鬼佬睇住睇實晒,港共政權有咩行差踏錯即刻會遭到國際社會譴責,如果香港被制裁後果將會不堪設想,特此勸告港共政權好自為之,否則將自食其惡果,仲會拖累埋普通香港市民一齊陪葬

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-6-7 05:04 PM 發表
今次69人數一定比雨革魚革多,甚至可以媲美當年反23條,如果政府再用催淚彈或水車之類嚟強行鎮壓市民,場面難免比當年佔中時更加失控,難以控制,分分鐘演變成全港暴亂,到時市民或執法人員有乜野冬瓜豆腐,港共政權難辭其咎,加上今次鬼佬睇住睇實晒,港共政權有咩行差踏錯即刻會遭到國際社會譴責,如果香港被制裁後果將會不堪設想,特此勸告港共政權好自為之,否則將自食其惡果,仲會拖累埋普通香港市民一齊陪葬 ...
原來有鬼佬睇住,難怪班漢奸咁狂妄。

滅絕反中狗

引用:
原帖由 cortet 於 2019-6-7 06:20 PM 發表

原來有鬼佬睇住,難怪班漢奸咁狂妄。
全世界都睇住港共政權今次嘅處理方法,我勸港共今次唔好過分使用武力,否則將會自招滅亡

又想製造六四。有時真係想睇吓香港成年都無政府狀態,唔知會點。

點為之“武力”?
掟磚算唔算?

即係無論反對派點樣搞事 由佢 政府唔管 咪解放軍管囉 可能你哋都係想咁啫 推班搞事者去死 跟住又可以鬧中央 死嗰啲係低能 弱智 自閉症 好似楊岳橋之路 人生更精彩 自己就唔使咁精彩啦 心腸惡毒

新例通過後 就可以即時拘捕好似樓主呢啲網上造謠嘅人,正。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-8 12:42 AM 發表
即係無論反對派點樣搞事 由佢 政府唔管 咪解放軍管囉 可能你哋都係想咁啫 推班搞事者去死 跟住又可以鬧中央 死嗰啲係低能 弱智 自閉症 好似楊岳橋之路 人生更精彩 自己就唔使咁精彩啦 心腸惡毒 ...
打手成日話抗爭者受人唆擺,

事實係,根本冇人承認過,冇人證實過,亦冇可能有咁多人受人唆擺到。

又係你條契弟,上次嗰帖俾人插唔夠。
痕都唔使開咁多帖㗎。

咪鬼上哩個5毛論壇啦

打咁多野都係俾D收左錢O既傻仔睇有咩用

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-13 12:49 PM 發表

打手成日話抗爭者受人唆擺,

事實係,根本冇人承認過,冇人證實過,亦冇可能有咁多人受人唆擺到。
唔單只係煽動 仲係蠢 條例有乜問題 問十個 八個唔知 兩個差少少 煽動你嗰個 你問佢知唔知呢條條例係點 我就唔見佢哋答覆我 反而我喺呢度 同好多人想討論條例 個個嘅回覆 都只係嗰幾個字 唔信中國法律 我亦都只有同佢咁講 既然唔信中國法律 香港都唔係好安全 無分別 我亦都有一個建議 就係凡係剪回鄉卡 唔返大陸 中央政府亦都承諾 唔會引導呢班人返大陸 但係呢班人根本就唔敢回覆我 咁樣你話 係咪講嚟都多餘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]