• 瀏覽: 17,111
  • 回覆: 214
+4
陰功豬,華為手機係咪得翻影相功能😂

可.....可惡!!!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
乜你嘅whatsapp 係預裝架?點解我部三叔冇?
Facebook同 Instagram我部三叔都冇預裝(我都冇用過)。
原來三叔一早已被美國封殺!

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-6-7 03:57 PM 發表
垃圾手機
我部三叔都冇預裝呢三個apps😢

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-6-7 03:51 PM 發表
今次華為手機真係變「磚」喇😅😅😅
facebook 己 out ,又老土,好多年青人己不用

Facebook 已越來越少人用啦!仲趕客,朱仔快賣盤賺錢!

好多智障諗住其他人都係🤣

引用:
原帖由 我要真小西 於 2019-6-7 04:01 PM 發表

FD留番俾的黃畜打機啦, 我戶口取消左好耐啦
你身為奴隸,主人封殺咗嘅嘢,你點敢用呀!真可憐!

你班反中柒頭知唔知“預裝”點解啊? 變乜Q磚啊?
係咪做狗做耐左,連中文都唔識啊?

引用:
原帖由 bestwin61 於 2019-6-7 05:07 PM 發表
一向Facebook Whatsapp 大陸人不可用
因為主人唔准佢哋用。

Facebook同google一樣 當年比你禁 今日順勢而為 下一個唔知會唔會WhatsApp

大陸都唔用FB,instgram,tweeter,google搜尋器,吹乜???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]