• 瀏覽: 17,104
  • 回覆: 214
+4
引用:
原帖由 kitwo 於 2019-6-7 03:55 PM 發表
暫停預裝,即系唔比買機時跟機有啫,無話唔比用戶自己裝播。。
點知啲柒頭會唔會唔讓裝

又來一個不誠實企業

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
其實咁樣有咩問題,無預裝咪自己裝囉!

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2019-6-7 04:21 PM 發表

咪咁快踢爆啦,班友啱啱準備除褲咋,未起機㗎
佢哋早洩,一地都係喇

咁都有得打飛機?真係冇得頂。不過我部電話一買返來第一時間就係刪除Facebook,以為冇左佢唔得?

一個post就睇到香港有幾多智障白癡

好事呀,又大食,又冇力,早就應該咁做

引用:
原帖由 coolplusyin 於 2019-6-7 16:32 發表
Facebook 呢啲無時無刻都偷聽,上傳資料去你唔知嘅地方嘅app,買機預裝咗都最好快手刪咗佢

除非你覺得個人私隱唔重要
不過大把人口講微訊侵犯私隱,轉頭食乜做乜都响FB打咭,簡直精神分裂

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-6-7 04:01 PM 發表
咁唔使在歐洲玩了
你睇什麼

暫停在預裝應用程式, 即係你買部全新手機返黎唔會見到fb apps已裝在機上而已; 但部機到手之後自行裝返係無問題

一個客都冇,真陰功!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-6-7 03:51 PM 發表
今次華為手機真係變「磚」喇😅😅😅
點會! 大陸從來都唔可以裝fb丶whatsapp .

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
FB咁out,唔裝好過裝

低智力可以去到幾盡?

沒FB變磚?

沒收音機變磚?

沒計數機變磚?

真正變磚係你個腦?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]