• 瀏覽: 17,107
  • 回覆: 214
+4
理解能力有限就唔好發貼唔該又冇話唔卑裝

引用:
原帖由 姬莉 於 2019-6-7 04:27 PM 發表
Fb最好唔好預裝,廢事鏟
X3

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-6-7 03:51 PM 發表
今次華為手機真係變「磚」喇😅😅😅
送個表情給你這智障

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
乜你唔知道可以用網頁版本咩

好嘢,美鬼D廣告又少咗

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-6-7 03:57 PM 發表
垃圾手機
如果垃圾柒朗普估乜咁怕求解釋

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 .
好波!Facebook 俾中共打壓封殺咗咁耐,係時候還以顏色!..
怨婦 mode:  依家唔係你撇我,係我撇你

垃圾facebook!以前都算好,而家打開全部廣告!一係就乜撚遊戱!n年都無開黎用!話之理fb收皮丫

引用:

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
相信很多國家都會認為引入華為手機,引導國民少用美國平台,對國家安全百利而無一害。

太好了Facebook 垃圾apps,

岸尻Facebook,大部分大陸人用微信架

引用:
原帖由 kitwo 於 2019-6-7 03:55 PM 發表
暫停預裝,即系唔比買機時跟機有啫,無話唔比用戶自己裝播。。
d智將準備起機

唔預裝就自己裝,其實有乜問題?次次換機或者reset都要自行鏟走FB,垃圾老坑app……

係唔比你裝

華為從來都無預裝過。得部垃圾HTC有一部見過預裝。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]