• 瀏覽: 17,098
  • 回覆: 214
+4
新聞講咗la, 冇得預裝,但可以自己裝呀

引用:
原帖由 kitwo 於 7/6/2019 15:55 發表
暫停預裝,即系唔比買機時跟機有啫,無話唔比用戶自己裝播。。
話明係智障,梗係當埋係華為手機被永久禁用 facebook 啦,佢哋應該弱智到 facebook 係可以自己裝都唔知。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 07:20 PM 發表
一個客都冇,真陰功!

買都唔去豐澤啦!你唔係唔知呀?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 15:48 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...
祗有港人, 才不可以沒有fb.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-6-7 04:00 PM 發表
我部手機有很多預裝程式我都唔用.
呵呵....富貴ching,做咩視野咁狹窄,你唔用,唔等於其他人唔用,當全世界手機都有備載,係你無,那管有用無,挑選你的人不是智力有問題,就係精神有問,富貴ching小心變成智力障礙者啊!!  

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-6-7 04:07 PM 發表

你話呢
低端人用低端手機
唔預設咪去裝囉
樓主智力太鈍呢........

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-6-7 03:48 PM 發表
文章日期:2019年6月7日 14:50

Facebook將暫停在華為手機預裝應用程式

中國智能手機製造商華為頻遭封殺,繼Google後,《路透》報道,社交平台Facebook將暫停在華為手機上預裝應用程式。

報道引述Facebook指,已擁有華為手機的客戶仍可使用其應用程式並接收更新,但新的華為手機將無法再預裝Facebook、WhatsApp和Instagram等應用程式,惟 ...

樓主出見下人

FB唔裝無損失

樓主對手機低能,裝app都唔識?

唔預裝個 app都可以拎黎發晒矛打飛機? 依家D 井底化膿功蟲仔唔係可憐得咁交關掛?

支持

西瓜己出樓主仲末見是否死咗

我唔用 Facebook ,  對我無影響。

幾時禁止埋自行下載安裝?

就算後裝,facebook可以ban你華為,或者令你用得唔暢順,我買正貨比足錢要用到偷偷摸摸,點解要用華為。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]