• 瀏覽: 2,153
  • 回覆: 56
+2
監警會主席梁定邦表示,不會派員觀察民陣周日發起的反對修訂逃犯條例遊行,他解釋是由於短時間內安排不到,不過他說監警會很關注,將留意傳媒的報道,他說有與警方討論過當日警力部署,但不宜向外公開。

另外,梁定邦說,很關注警方在「水炮車」的使用情況,希望對方能安排稍後向監警會展示「水炮車」的演習,他們將參考外國就「水炮車」的做法及原則,向警方提問。

香港濕身節

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1461299-20190606.htm

真係出事,
相信班差佬今次唔會手軟。

威力好似可以射甩底衫褲

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-6-6 03:47 PM 發表
威力好似可以射甩底衫褲
唔星期日唔好著咪冇事lor

本土杰青濕身唔緊要, 最攞命係濕手機.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-6 03:51 PM 發表

唔星期日唔好著咪冇事lor
唔知有冇女士參加

要啦,如果有人搞事,唔好再客氣啦。
引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-6-6 03:37 PM 發表
監警會主席梁定邦表示,不會派員觀察民陣周日發起的反對修訂逃犯條例遊行,他解釋是由於短時間內安排不到,不過他說監警會很關注,將留意傳媒的報道,他說有與警方討論過當日警力部署,但不宜向外公開。

另外,梁定邦說,很關注警方在「水炮車」的使用情況,希望對方能安排稍後向監警會展示「水炮車」的演習,他們將參考外國就「水炮車」的做法及原則,向警方提問。

香港濕身節:smile_o0 ...

水炮車買嚟終於有用

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-6-6 03:54 PM 發表

唔知有冇女士參加
改名叫"反送中潑水節" 肯定大把女去la
咁正苦派架水炮車去慶祝又講得通.........

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2019-6-6 03:57 PM 發表
水炮車買嚟終於有用
希望安排溝d "金汁"落去

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-6 03:59 PM 發表

希望安排溝d "金汁"落去
屎海之戀

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-6-6 03:53 PM 發表
本土杰青濕身唔緊要, 最攞命係濕手機.
壞手機就遇左啦

濕晒番屋企比呀爸鬧

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-6-6 04:03 PM 發表

屎海之戀
咁樣做有好處架
可以較細d水力, 但驅散人群能力反而增強

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]