• 瀏覽: 904,448
  • 回覆: 51
  • 追帖: 286
+304
引用:
原帖由 奇想二三 於 2019-7-9 11:27 PM 發表

何韻詩去之前應好好做下功課呱。
美國去年(2018.06.20)就因為頂唔住外來壓力及批評,自動從聯合國人權理事會退群了。批評壓力何來?佢老美都頂唔順的力量,豆腐詩去挑機?簡直蚍蜉撼樹!講兩分鐘咁大把,但臭史永留。

美國從聯合國人權理事會退群的前因後果
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-44 ...
俾外交部話佢不自量力!

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-7-11 11:46 AM 發表

尋晚已經有,陸續有市民打鳩黃衛兵。
政府唔理唯有巿民自發去做!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-11 11:51 AM 發表
由尋晚的油塘事件,證明了末日大師所說,示威者中有民兵組織,但由整個過程至一些街坊拍到的照片,相信佢地已經唔係散夫遊勇,而係有外國指揮官帶領的軍隊了。

昨天遊塘的事很簡單,有人想貼墻,街坊唔俾,咁住有貌似文人的女士調停,事件由下午越演越烈,本來一眾街坊取得優勢,此時連登有人發稿話要人,其實將近十二點時,因為地鉄尾班車,一眾黃人凖備戰敗回家,就在此時,一大群孔武有力的黃人出現,不畏警察,戰事即時轉變 ...
越黎越恐怖,呢單野究竟幾時先玩完!

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-7-11 01:05 PM 發表

連登貼咗出嚟,佢哋打算圍軍營,瘋狂
佢地真係癲左!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-12 10:10 AM 發表
何志光今期的政治揭露不錯,最重要佢用佢從前黃身份指出九龍灣灰衫漢打人十三拳片其實係黃色制作假片,佢亦強調,支持政府絕不能用暴力,意念和我一樣,大家有時間可以看看。

https://www.youtube.com/watch?v=DnFG2NBNTww
政治揭露#147a 連儂牆之亂:暴徒存心挑釁市民/假藍劉馬車玩苦肉計被打?/女黃屍鬧人恐怖樣 20190712 ...
黃狗真係有咩野做唔出,而家成日想引發社區的人的不滿情緒,果啲咩野垃圾牆,直接無視就算!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-7-13 11:08 AM 發表

其實唔值得恭喜, 因為D示威者係要求英國跟隨"中國新彊對付伊斯蘭教徒政策" 對付英國愈來愈多嘅伊斯蘭教徒移民

今天湯米·魯濱遜的支持者門紛紛來到議會前高舉五星紅旗抗議。他們揮舞五星紅旗,是支持中國的“某些政策”——這些英國右翼分子堅持認為,BBC所污衊的我國新疆政策是真的,因此要求政府也實行同樣的民族政策,以抗議英國少 ...
香港人示威舉英國旗,英國人示威舉中國旗,呢個係咩野世界!?

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-7-14 02:25 AM 發表

近排上街嘅人,除咗無腦戇鳩俾人煽動,其實全部都係聽老闆order做嘢,新界班鄉紳背後老闆係邊個?

啱啱新聞見到猴智強今日派飲品,個心即刻笑出嚟,不得不佩服呢度各大高手,一早估到背後富豪有份發功。 ...
琴日玩上水,今日到沙田,聽聞幾個大商場照開,唔知睇完上水一役,呢幾個大商場會唔會改變主意,否則好可能血本無歸?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]