• 瀏覽: 904,442
  • 回覆: 7,648
  • 追帖: 286
+304
引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2019-6-7 05:53 PM 發表
今晨灣仔及下午跑馬地兩單掟汽油彈,誰搞出來?
警告下班儍蝦蝦黃色父母,69吾好拖男帶女帶埋BB車去參加D看干遊行,到時外國細力就要你有人命傷亡

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2019-6-7 17:53 發表
今晨灣仔及下午跑馬地兩單掟汽油彈,誰搞出來?
偽旗行動,借機挑釁警方迫警方開槍?

引用:
原帖由 Postman65 於 2019-6-7 18:19 發表

警告下班儍蝦蝦黃色父母,69吾好拖男帶女帶埋BB車去參加D看干遊行,到時外國細力就要你有人命傷亡
下一步可能係外國特工趁遊行殺一兩個警察,令警方行動升級

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-6-7 06:30 PM 發表

下一步可能係外國特工趁遊行殺一兩個警察,令警方行動升級
如果真係會咁做嘅話,外國特工殺嘅一定係黃人!駕禍中國係首要任務!每年又有多一日可以籌款啦

引用:
原帖由 Wansy 於 2019-6-7 06:48 PM 發表

如果真係會咁做嘅話,外國特工殺嘅一定係黃人!駕禍中國係首要任務!每年又有多一日可以籌款啦
最怕係佢哋搞啲有老有細的,一個汽油彈落佢哋嗰度,喺國際新聞會有幾震撼

引用:
原帖由 Wansy 於 2019-6-7 06:48 PM 發表

借鑑:各國什么之春,什么沒你瓜革命
都係幕后攪手做瓜一兩個傻嘅
攪大件事,制做混亂,從而推翻政府。

引用:
原帖由 Wansy 於 2019-6-7 18:48 發表

混亂期間有人向警察動刀,然後警察開槍,之後特工狙擊手擊中示威者嫁禍警察

事關警察所用武器裝備大多來自美國,而且可以透過黃警察內應响警察槍房搞一兩件武器出來並無難度

引用:
原帖由 Postman65 於 2019-6-7 06:56 PM 發表

最怕係佢哋搞啲有老有細的,一個汽油彈落佢哋嗰度,喺國際新聞會有幾震撼
小朋友嘅屍體,呼天搶地嘅媽媽,放係國際頭版,係幾咁震撼人心!

引用:
原帖由 Postman65 於 2019-6-7 06:56 PM 發表

做賊嘅心態,咁多人嘅環境如果要揾目標嘅話、事後好難走得甩!如果冇目標而掟向人群、可以有更多嘅攻擊位置、做賊既必定係首先選擇逃走路線!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-6-7 07:02 PM 發表

混亂期間有人向警察動刀,然後警察開槍,之後特工狙擊手擊中示威者嫁禍警察

事關警察所用武器裝備大多來自美國,而且可以透過黃警察內應响警察槍房搞一兩件武器出來並無難度 ...
其實我幾有潛質做賊架
首先、動刀嘅人一定走吳甩,所以呢個一定話自己精神病人(呢個係美國嘅暗殺死士標準)
警槍嘅槍管彈道同暗彈係可以查出係咪跟同一支槍發出!

香港地方太細,天眼太多,警隊/公安智商水平高東南亞人幾班,亦聰明過西人。無論以外國勢力嘅計謀,甚至堆論中共計中計/豬隊友。。。都吾似係正規軍會用嘅狗屎計。

我推測係最短視冇腦果班港獨焦土做嘅。

已經拉佐人,24歲青年。之後應該重有疑犯被拉,呢啲事件同綁架案一樣,九成九都拉到人。

呢條友尋晚掟完灣仔、今日下午再掟跑馬地警處,真係博拉,以為有難民資格申請移民。

引用:
原帖由 太大星 於 2019-6-7 09:03 PM 發表
已經拉佐人,24歲青年。
今日仲大大聲話係警察偽旗添

羊惡橋仲話係學堂教既

24歲
95後廢青

引用:
原帖由 太大星 於 2019-6-7 09:03 PM 發表
已經拉佐人,24歲青年。之後應該重有疑犯被拉,呢啲事件同綁架案一樣,九成九都拉到人。

呢條友尋晚掟完灣仔、今日下午再掟跑馬地警處,真係博拉,以為有難民資格申請移民。 ...
好似話有黑社會背景,或者係收$做嘢。
下晝光天白日做多單,真係似博拉。因為昨晚暴咗光?
驚有B隊或B計劃。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]