• 瀏覽: 951
  • 回覆: 27
+3
明日為六四事件30周年,港大民意研究計劃今日(3日)最後一次發放六四事件周年調查結果。支持平反六四的受訪者比率有59%,較一年前升4個百分點,而不支持平反六四的比率略跌1個百分點至23%。

樓主贊成平反64, 中國政府平亂有功
唔平亂比外國繼續搞破壞, 中國為此而死嘅人一定多過E+64唔知幾多倍

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/336324/六四三十-港大民調-59-受訪者支持平反六四-較去年升4

59+23=82
其餘係乜?

del

玩意識形態托啊,
講事實家陣中國就係崛起富強
,2020全國脫貧,加上一帶一路,走向國際,美國衰敗,極緻無恥,搞細路玩SM,全部
係是事實,如何~ 呵呵~

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-4 06:03 PM 發表
明日為六四事件30周年,港大民意研究計劃今日(3日)最後一次發放六四事件周年調查結果。支持平反六四的受訪者比率有59%,較一年前升4個百分點,而不支持平反六四的比率略跌1個百分點至23%。

https://cdn.hk01.com/media/article/336324/thumbnail/7d3d7e08e37056a553c0057f1a033b4e.jpg

樓主贊成平反64, 中國政府 ...
我讚成平反六四,佔中已經平反六四了!

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2019-6-4 06:07 PM 發表

我讚成平反六四,佔中已經平反六四了!
睇下顏色花革命下場係點? 就一清二楚啦

我好想老美公佈當年為了顛覆中國,佢地洗左幾多錢,收買左幾多漢奸?

嘩!咁今年籌款咪上升4%?肥仔囉!

唔明點樣平反六四?講左30年有冇D建議唔好年年六四先黎變同胞日

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-6-4 06:10 PM 發表
我好想老美公佈當年為了顛覆中國,佢地洗左幾多錢,收買左幾多漢奸?
當晚大量外國記者但係全部片拍出來都係濛查查
坦克人就剪咗上坦克然後離開果段片
所謂坦克碌人都所來無影到碌人的片同相

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-6-4 06:10 PM 發表
知情者一早比美國畜生政府誅九族,

講大話???改數字?不是走了嗎

嘩!新高。
已經講左三十年

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]