• 瀏覽: 1,235
  • 回覆: 14
真係唔知至問

可以呀   你犯左當地法律而又極度嚴重既罪行
而你又可以咁撚勁可以走到黎香港既話.........

閣下响北韓犯到七年以上罪行都仲返到來香港

你都犀利囉

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-6-3 04:35 PM 發表
真係唔知至問
邊有政府會將自己國民交俾北韓呢啲國家
呢個亦都係點解今次修例咁大爭議嘅原因

可以, 林鄭可以將今日得罪佢GE人送過去北韓, 借刀殺人...

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2019-6-12 01:54 PM 發表
可以呀   你犯左當地法律而又極度嚴重既罪行
而你又可以咁撚勁可以走到黎香港既話.........
交去一個司法人權不知所謂嘅國家?
呢啲嘢梗係先保障自己國民

師兄, 你在北韓犯左乜野法?

引導你去非洲食人族分屍添呀

可以。但香港都可以拒絕

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-12 02:59 PM 發表
師兄, 你在北韓犯左乜野法?
取笑金正恩係北韓應該係死罪,
香港實際好多人都犯左,
不過北韓無本事出洗頭艇逐個捉你過去咁解,
但如果林鄭作為報復,
將你連人帶"證據"咁一併移交畀北韓的話就唔同講法.

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-6-12 03:11 PM 發表

香港實際好多人都犯左,
但如果林鄭作為報復,
將你連人帶"證據"咁一併移交畀北韓的話就唔同講法. ...
咁明知取笑金正恩係死罪你仲要做,呢啲叫抵死

當然,你响香港笑佢係冇事ga

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-6-12 02:36 PM 發表

邊有政府會將自己國民交俾北韓呢啲國家
呢個亦都係點解今次修例咁大爭議嘅原因
第一, 北韓可以要求引渡, 唔等於香港一定會接受, 事實上, 香港一早與一些香港人認為法治落後的國家簽左引渡協議, 例如菲律賓
第二, 其他國家/地區即使法治比香港落後, 唔等於個個香港人都是正人君子, 唔會在這些國家犯法, 一定係畀人屈, 香港人在第三世界犯嚴重罪行, 例如販毒, 亦唔係咩新鮮事

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2019-6-12 03:20 PM 發表

第一, 北韓可以要求引渡, 唔等於香港一定會接受, 事實上, 香港一早與一些香港人認為法治落後的國家簽左引渡協議, 例如菲律賓
第二, 其他國家/地區即使法治比香港落後, 唔等於個個香港人都是正人君子, 唔會在這些國家犯法, 一定係畀人屈, 香港人在第三世界犯嚴重罪行, 例如販毒, 亦唔係咩新鮮事 ...
有爭議既原因唔係驚果D其他法治人權落後國家
而係驚大6

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-6-12 03:11 PM 發表

香港實際好多人都犯左,
但如果林鄭作為報復,
將你連人帶"證據"咁一併移交畀北韓的話就唔同講法. ...
但是都要香港有呢條罪先至得喎
重要可判七年以上添
So far 我末聽過係香港取笑金正恩係刑事罪行囉

洩露國家機密是非常嚴重罪行!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]