• 瀏覽: 9,640
  • 回覆: 175
華為任正飛多次話通訊數據不會運往大陸, 大陸又從沒有要求數據

但美國打壓華為,大陸異常緊張,何解?

如果華為對大陸冇任何關係, 冇任何好處, 大陸何需暴跳如雷?

證明係身有屎啦!

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-2 11:26 AM 發表

華為任正飛多次話通訊數據不會運往大陸, 大陸又從沒有要求數據

如果華為對大陸冇任何關係, 冇任何好處, 大陸何需暴跳如雷?

證明係身有屎啦! ...
e 個post 好屎。
無討論價值。

笑咗。咁反送中暴跳如雷肯定身有屎喇

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-2 11:26 AM 發表

俾人打你吾嬲架?
你真係完美奴才

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-6-2 02:36 PM 發表

俾人打你吾嬲架?
你真係完美奴才
人地打華為,華為又成日話同大陸冇關係,咁大陸嬲咩?

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-2 05:20 PM 發表

人地打華為,華為又成日話同大陸冇關係,咁大陸嬲咩?
咪用屎忽諗嘢喇!

國家保護民企係基本工作。

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-6-2 06:14 PM 發表

咪用屎忽諗嘢喇!

國家保護民企係基本工作。
國家保護民企,民企竟然話唔幫國家做野,你咁都信?! 

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-6-2 02:36 PM 發表

俾人打你吾嬲架?
你真係完美奴才
要加個(狗)字架。

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-2 07:44 PM 發表

國家保護民企,民企竟然話唔幫國家做野,你咁都信?! https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_o10.gif
反中久話中國跪低架,點解又去保護華為嘅?

回覆 引用 TOP

暴跳如雷?你究竟明唔明點解!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-6-2 01:34 PM 發表

e 個post 好屎。
無討論價值。
中國政府若不出手幫腔,樓主便可說連自己國家都袖手旁觀,又「證明華為係身有屎」。
所以不管中央怎麼應對,都會話華為身有屎,差別只在於用哪套劇本罷了,卻從來不想想可能是自己腦有屎,或者是自己眼有屎呢?

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.
引用:

美國搞中國公民何志平, 大陸不理.
美國搞中國公民孟晚舟, 大陸異常緊張暴跳如雷.
美國搞中國黨企華為, 大陸異常緊張暴跳如雷.

肯定大陸有問題.

黑玫瑰
如果理論成立,咁修訂逃犯條例只係針對罪犯,班白癡極力反對,證明係身有好多屎。

回覆 引用 TOP

引用:

狗噏放屁你最醒!

回覆 引用 TOP

又係你,點解你出d帖咁廢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]