• 瀏覽: 7,737
  • 回覆: 80
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-29 11:15 PM 發表
美國政策規劃辦公室(Office of Policy Planning)主任斯金納...
原來又係講文明衝擊果一位

美國窮兵黷武,終年四出搶掠,所以絕不懷疑美國有這想法,相反覺得認為美國不想動武的才是大傻瓜,
想歸想,做不做到是另一回事,如果不是中國共產黨早有先見之明,頂著各方壓力把解放軍強壯起來,美國佬早已經像搶劫大清一樣,軍隊直入中國境內搶掠一翻,還要像日本和台灣那樣,迫買一些垃圾軍備作為保護費了

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-30 12:38 AM 發表

美國禁運指令晶片,中國導彈會吾會射吾出嘢?
其實你真係乜嘢都唔識 中國軍部用嘅晶片全部自己製作 你係咪又失曬預算啦

點解啲黃絲 永遠都係低估中國高估美國嘅呢! 樓市又一樣,成日都淨係唱淡,但係實際係破頂再破頂! 永遠唔識理性分析! 非常失敗!

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-30 01:29 AM 發表

樓市擺明係千市
點樣千市? 假買㗎買? 乜都係假嘅? 自己買唔到!就話人哋係假嘅?

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-30 01:34 AM 發表

大陸黑錢炒起之嘛
可有實際數據?唔好一句亂咁噏就當真!

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-30 01:34 AM 發表

大陸黑錢炒起之嘛
請問, 你經常喺呢個論壇畀幾百人圍插, 有何感想? 會否導致心理變態 ?

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-30 01:19 AM 發表

中國識做晶片咩? 咩又靠台積電
廿年前台積電幫大陸做軍用晶片?
明, 陳前總統怕都係同志黎。怪唔知得比人拉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]