• 瀏覽: 1,461
  • 回覆: 17
Samsung 手機的其中一個特色就是每一次升級都會有例必隱藏 bugs,而這種美好傳統亦傳承到最新的 Galaxy S10 身上 早前 Samsung 為旗下的上半年旗艦級電話 Galaxy S10 系列推出 2019 年 5 月的更新 (編號:XXU1ASE5) 後,有跟隨更新的用戶反映出現眾多問題。在 Reddit 社區和 XDA 論壇有用戶表示升級後稱無法在 Google Play 獲得 Apps 更新,其中影響最大的就是 Twitter 和 Nova Launcher。  此外有用戶報告指手上的 Galaxy S10 系列產品在更新出現卡機及停止回應等問題

無錯Update Android 系統係有Bug, 不過唔單係華為, 希望各位推爆!

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/galaxy-s10-系列-5月系統升級-問題bug多多-143647050.html

要留後門比佢老美進出,梗係有bug啦。LOL!

三叔有事無人出聲?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-29 05:56 PM 發表
三叔有事無人出聲?
美國註香討代表做到野架

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-29 05:56 PM 發表
三叔有事無人出聲?
呢個當然要問下 @日理萬肌

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-29 06:03 PM 發表
撐硬三星
三叔瓜機都唔可以出聲囉

原來係毒果妓女自己部三星出問題 , 唔好意思就屈自己部係係華為.....

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-5-29 06:06 PM 發表
原來係毒果妓女自己部三星出問題 , 唔好意思就屈自己部係係華為.....
三叔已經抽起個 updatehttps://www.sammobile.com/2019/05/28/samsung-pulled-bug-filled-latest-galaxy-s10-software-update/

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-5-29 06:01 PM 發表

呢個當然要問下 @日理萬肌  
你樓下,一講就到。。

三星咁聽美國話, 應該裝了超多後門.

三叔想越權食華為啲客,傻侵下令谷歌加料教訓吓三叔等佢知道自己係狗唔係人

s8+ 最近更新完成日閃屏要息mon 再開

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]