• 瀏覽: 1,432
  • 回覆: 31
+4
乜Q中國媒體? 咪只係一個專欄作家...

你冇技術時叫人來搵錢幫你發展技術 
當你有技術叫人走唔走就後果自負
係遊戲玩法下
自己輸左
都岩既
嘈下都岩,得個嘈字

賺錢的時候來,不賺錢的時候走人

無錢賺唔走,唔通等運到??
明唔明乜野係「商人」??

「德林社」幾時變咗「官媒」???

個卜街「平果妓者」出新聞前都用下腦、做下功課啦
引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-29 05:06 PM 發表

走為上策?李嘉誠狂拋房產遭中媒狠批:蛀蝕中國經濟根基

中國媒體昨(27)日發表了一篇文章,痛批他「賺錢的時候來,不賺錢的時候走人」,還認為他「掏空了商業的信用,蛀蝕了中國經濟的根基」。

〔即 ...

睇返台灣大妓院集團既報導真係笑到仆街, 原來係有條博客響微博踩超人, 咁就拎黎比班井底化膿功可憐蟲打飛機.

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-29 05:06 PM 發表

走為上策?李嘉誠狂拋房產遭中媒狠批:蛀蝕中國經濟根基

中國媒體昨(27)日發表了一篇文章,痛批他「賺錢的時候來,不賺錢的時候走人」,還認為他「掏空了商業的信用,蛀蝕了中國經濟的根基」。

〔即 ...
白粉成走唔會影響地球轉的!

偽澳門人要揾台灣膠文取暖?!

其實佢哋好多都係分身打手,完全無判斷力。
引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-29 05:09 PM 發表
乜Q中國媒體? 咪只係一個專欄作家...

遲啲你會睇到「發 L 功」代表全中國人民㗎啦
引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-5-29 05:20 PM 發表
睇返台灣大妓院集團既報導真係笑到仆街, 原來係有條博客響微博踩超人, 咁就拎黎比班井底化膿功可憐蟲打飛機.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]