• 瀏覽: 30,832
  • 回覆: 338
+3
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-5-29 11:26 AM 發表
劉鑾雄透過律師行發新聞稿指,自己是一位愛國愛港商人,一貫全力支持特區政府依法施政,司法覆核的申請目的是為了保護劉鑾雄的自身權益,有其正當性和合理性,不針對國家及特區政府。對於近日的社會紛爭,劉鑾雄指深感痛心,衷心希望香港社會和諧穩定,現時撤回司法覆核申請,希望有助減少社會爭拗。

其實佢咁有錢,去邊度都得啦,仲點會同政府打官司丫

新聞來源連結:
http:// ...
應該傾掂咗數。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-5-29 11:26 AM 發表
劉鑾雄透過律師行發新聞稿指,自己是一位愛國愛港商人,一貫全力支持特區政府依法施政,司法覆核的申請目的是為了保護劉鑾雄的自身權益,有其正當性和合理性,不針對國家及特區政府。對於近日的社會紛爭,劉鑾雄指深感痛心,衷心希望香港社會和諧穩定,現時撤回司法覆核申請,希望有助減少社會爭拗。

新聞來源連結:
好明顯係同共匪講掂數, 共匪話唔搞佢, 佢就撤個司法覆核啦

不過共匪講漏左隻字, 係唔搞你"住" 喳

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-29 12:05 PM 發表

轉晒名,咁通過都無用啦!
逃犯條例又唔喺為佢一個人而設,香港有幾多罪犯,睇下最近鋪天蓋地的的反對聲音🤗🤗,就知道啦!

睇佐第1句已經唔使再睇落去

個個都傾掂, 究竟想捉邊個? 如果一定要七月休會前通過, 不如林鄭出個舒特拉名單, 一通過叫市民幫手捉仲好啦,  又或者大劉你係未當初見到自己個名喺名單裡面呢? 現在咁心痛, 不如大劉呼籲其他在名單裡面自首仲好啦, 到最後其實又未係一單官商勾結

已經傾掂,最怕就是此情況,特事特辦

引用:

新聞來源連結:
佢唔係驚打官司,係驚俾引渡去澳門坐監

本身政棍為左有銭人去攪

應該亞爺叫佢收聲,可能放佢一馬,互利互助。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-5-29 11:31 AM 發表
佢話自己係愛國商人所以撤回喎。。。
大家明晒啦
又喺度暗示被大陸要脅,一
定係泛民主派教嘅屎橋,之後大大聲攪白色恐怖

佢收到風, 掟出嚟啲錢唔會有用, 因為比班反華狗同劣屍界分晒, 到落到要上街賣血果班係雞碎咁多, 自然無嘜效果, 心諗, 還掂都安排晒分家, 啲仔女有晒着落, 不如攬住舊錢去外國享享清福, 無謂比呢啲嘢搞到自己咁煩喇, 仲細咩 !!!! 我係佢都會諗諗平和咪算囉, 咁自己真係有做過, 邊個高層貴人冒殺頭之險幫你先。呢幾年中共打大老虎係嚟真, 係打到啲大老虎落晒地獄, 唔通真係對着干咩, 唔諗自己都要諗吓啲仔女將來面對嘜嘢環境, 英雄遲暮, 總有解甲歸田一天!! 呢世人都風光無限, 留比子孩最緊要就係安穩 !!!

坐私人飛機飛咗奶我唔到

大劉是不是去咗加拿大?如果唔打算返來撒回司法覆核都好正常。

見到YGM都係罰二千多萬, 所以除消覆核囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]