• 瀏覽: 2,310
  • 回覆: 25
+3
1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年
你想反中智障連最後一個打X機嘅機會都有埋?

當年亞視嘅魚樂無窮都有幾條魚响魚缸內遊遊下呀,而家港台個魚缸,就連魚毛都冇一條。

港台電視部真係一條蛀米大蟲,應該關門大吉

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-5-29 08:56 AM 發表

烏龜?

慢到死!

亞視魚缸快好多!

更加唔好講Tvb

翡翠台04:30深宵重播自家經典非劇集節目!

連myTv super免費版,都可以睇返過去7日重播的集數

基本版或以上,更加隨時可以睇返哂!

港台正垃圾! ...
烏龜!
有咩?見唔到喎!

最好執鳩咗港台

浪費公帑!
納稅人貼錢畀反對派打飛機。

引用:
原帖由 toledo 於 2019-5-29 01:58 PM 發表
真心講

關閉港台絕對無損失

仲可以起多好多公屋
關閉港台唔單只係冇損失,根本係利民政策。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-5-29 08:43 AM 發表
當年亞視嘅魚樂無窮都有幾條魚响魚缸內遊遊下呀,而家港台個魚缸,就連魚毛都冇一條。
呢尐係咪叫'窮無娛樂'呀

執咗港台喇政府每年投放10億但零收視養廢人不如將d錢改投於安老政策惠民生

浪費公帑,執 L 左佢啦

引用:
原帖由 arhon009 於 2019-5-29 09:01 AM 發表
港台電視部真係一條蛀米大蟲,應該關門大吉
應該執左港台佢,  反政府, 誤導民智, 電視又超低收視, 唔執真係無天理

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]