• 瀏覽: 4,844
  • 回覆: 67
+2
引用:
原帖由 xsy940212 於 2019-5-28 11:25 AM 發表

華為國行比港行平,點解要買水貨,仲有話自己了解大陸是你,但是中國絕大部分人買手機都係通過網購,傻仔,騰訊控股的京東才是決定電子產品銷量的關鍵 ...
你以為去既係散客?
咪就係全中國人網購水貨都由深圳發出囉,另一個發貨地係上海
你上淘寶買水貨,睇下發貨地址係咪華強南
你睇個條數係官方行貨,大陸仔都話唔交智商稅
人地買既係水貨,你知撚走私走左幾多貨入去咩

佢喺老幾?

上次侵侵去赤共,習種當佢面瘋狂炫富
人哋侵侵係富豪,有乜嘢未見過?
侵侵心諗:你條鄉下仔夠膽喺我面前扮大款
我就要你條仆街將啲錢跪地雙手送上,扮晒嘢吖嗱!

引用:
原帖由 mansek 於 2019-5-27 22:05 發表
全國人民一定要支持任正非,如果特朗普打黎, 一律不接
習蒂等特朗普來電等到發慌,習蒂做緊愛,都要抽埋一邊,即時接電話
任老頭明知美國總統唔會識佢,都要抽下水

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-5-27 07:25 PM 發表
首先了解⋯發動制裁人的才是主角,被制裁者只是配角喳!
清醒下先啦 打比你???打你就真

日本發動戰爭後有沒打電話來求和~清醒下啦 ...
日本咪食咗主人兩個核彈囉

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-5-27 07:25 PM 發表
首先了解⋯發動制裁人的才是主角,被制裁者只是配角喳!
清醒下先啦 打比你???打你就真

日本發動戰爭後有沒打電話來求和~清醒下啦 ...
咪就係囉
就好似啲仆街黑社會咁擺盤桔過黎要勒索你一9樣
一樣咁唔要面咁賤格
你唔就範,就掃你場
掃你場都唔驚?咪搵人圍9你囉
簡直同出一撒

不過有啲洋奴話咁樣好正義
比人勒索個個唔肯就範變成唔啱個個
鬧佢地做乜唔肯就範
你話有趣唔有趣

引用:
原帖由 ttyem 於 2019-5-27 07:45 PM 發表
致親愛的非哥,就算侵侵打電話比你佢都唔會同你講國語,英文你懂嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]