• 瀏覽: 35,173
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-27 10:16 AM 發表

香港女星黃心穎4月被爆與歌手許志安發生婚外情,讓她成為全民公敵,事業也跟著全面停擺,還傳出她飛往美國避風頭。黃心穎的正牌男友馬國明前(24日)暗示已和她分手,現在更有消息指出她被索賠港幣3千萬元(約台幣1.2億元),讓她不得不申請破產。
...
吾關蘋果事,係人變左。
網絡發達,助長道德L覇權
以前嚴己寬人,而家寬己嚴人,自己有錯,天經地義,人地有錯,天理不容。追究到底。

一個連殺人犯都唔願意去處理嘅地方連啲新聞都假L過人

引用:
原帖由 大家落 於 2019-5-27 12:44 PM 發表

今次我又唔覺生果做錯咩喎.
起碼唔係特登設個局出黎,
係條女自己主動姣到起晒水,
怪只怪個司機冇品.
怪只怪搞人老公 仲要係後台超硬的天后的老公
怪只怪果對係全香港見証左幾廿年既couple
怪只怪馬明又係出名觀眾緣好.

如果係出軌對象係record唔好既例如SIGNAL WONG, 咁黃心穎可能冇咁傷喎. ...
所以Dc9應送去咸鏡北道勞改

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-5-27 10:32 AM 發表
老作新聞
直頭係二次創作啦 ...

毒果作完,其他媒體跟住毒果既作品再作 ..

無家教嘅臭雞!

毒果又不負責任作新聞,間接搞死人

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-5-27 10:39 AM 發表

食老軟,無野做,無影響
點會無影響呀,證明咗仲有market,可以向米飯班主叫高啲個價,軟飯長食長有

安心事件本身轟動一陣之後就冇乜,希望唔好借件事學大陸甘大搞娛樂圈

引用:
原帖由 LeoGo 於 2019-5-27 01:14 PM 發表
毒果又不負責任作新聞,間接搞死人
要吊都吊直接搞死人果個先啦,岸9

呢啲叫一沉百踩

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-5-27 11:09 AM 發表
香港癲友已經愈黎愈弱智,辯別是非能力都無,一味識話人作野,自己攪出黎既野瀨人好報導勾佬當眾摷話人害你玩完,做得藝人而家先知有傳媒?段片人地老屈你?
而家d人親中親到short q左,阿爺敵人就是敵人,阿爺話乜就乜,個腦唔知生左係邊 ...
藍人弱智腦殘唔係新聞啦 ching

反口話係杜得偉同蔡一志有路,兩個出黎頂包囉

引用:
原帖由 hktao 於 2019-5-27 12:56 PM 發表
隻鴨咁貴?
天后老公
即係天皇

假新聞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]