• 瀏覽: 16,240
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-27 09:32 AM 發表
受到美國大舉封殺的中國科技巨企華為,其創辦人任正非周日(26日)接受彭博電視訪問時強調,如果中國政府因為美國針對華為而抵...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190527/photo/bkn-20190527000150484-0527_00972_001_01b.jpg?20190527080615

蘋果是華為的老師?

新聞來源連結:
https://hk ...
不愧為江湖老狐狸⋯⋯⋯轉移組裝視線⋯⋯⋯打同情牌⋯⋯⋯

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-5-27 12:11 PM 發表
收購蘋果
絕世好橋⋯⋯⋯

引用:
原帖由 IwinU 於 2019-5-27 02:10 PM 發表
先唔理任生句野係真心定假意,起碼講出黎,出得大場面,令人舒服,總好過傻特下下當自己係大佬。

你去日本,個個日本人都好好禮貌啦。你估個個都真心咩 ...
七情上面⋯⋯⋯可惜感覺唔到真心⋯⋯⋯

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-27 02:03 PM 發表

如果真係「領先」,就唔使人地一唔賣就企係度咩
正確日日企係度煩音瓜瓜叫⋯⋯⋯

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-27 02:18 PM 發表

你想講乜?
C主⋯⋯⋯認為呢⋯⋯⋯

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-5-27 02:21 PM 發表

傻普唔會比
乜唔係有錢有得傾⋯⋯⋯

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-27 09:32 AM 發表
受到美國大舉封殺的中國科技巨企華為,其創辦人任正非周日(26日)接受彭博電視訪問時強調,如果中國政府因為美國針對華為而抵...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190527/photo/bkn-20190527000150484-0527_00972_001_01b.jpg?20190527080615

蘋果是華為的老師?

新聞來源連結:
https://hk ...
唔想背住良心唱好華為⋯⋯⋯智者心知肚明⋯⋯⋯

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-27 02:31 PM 發表
再見可以朋友,多一個朋友,少一個仇家
多一個出賣良心的朋友值得嗎⋯⋯⋯

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-27 02:43 PM 發表
偷扼拐騙華為的老師
華為傳授世人偷扼拐騙技巧⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]