• 瀏覽: 14,539
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 123haha123 於 2019-5-27 09:50 AM 發表

tt
頻果冇當你係學生喎
當然啦,因為係偷丫嘛,點當呀

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

謹此向貴討論區道別,祝安健
引用:
原帖由 66infinity 於 2019-5-27 01:21 PM 發表

技術領先的偷技術落後的
如果真係「領先」,就唔使人地一唔賣就企係度咩

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-5-27 02:16 PM 發表

正確日日企係度煩音瓜瓜叫⋯⋯⋯
你想講乜?

引用:
原帖由 macaukit2014 於 2019-5-27 03:30 PM 發表

偷條毛呀!華為手機仲勁過蘋果!有過之而無不及!
幾時有話係偷apple 呀?

引用:
原帖由 半夜野生的浴缸 於 2019-5-27 09:54 AM 發表

中國領導層方面受到壓力要封殺apple,
但最高領導人不同意,
於是叫任生出黎講幾句?????
因為佢地都用緊apple 丫嘛

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-5-27 02:22 PM 發表

C主⋯⋯⋯認為呢⋯⋯⋯
我認為語言不詳既可以不理。bye

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-5-27 05:51 PM 發表

請問收咗幾多錢?
你話班「愛國人士」?

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-5-28 01:38 AM 發表

問你啊
咪就話班「愛國人士」

引用:
原帖由 筷子兄弟草 於 2019-5-27 10:10 PM 發表

你以前返學讀書都係偷學人地d知識 你隻小偷
咁你地d大陸人既「老師」又真係唔敢教你野,我明白

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]