• 瀏覽: 16,259
  • 回覆: 200
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-27 04:26 PM 發表

美國借華為事情,同時向歐日示警
美日英係盟友,侵侵同矮皇今晚一齊浸温泉呀

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-27 09:32 AM 發表
受到美國大舉封殺的中國科技巨企華為,其創辦人任正非周日(26日)接受彭博電視訪問時強調,如果中國政府因為美國針對華為而抵...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190527/photo/bkn-20190527000150484-0527_00972_001_01b.jpg?20190527080615

蘋果是華為的老師?

新聞來源連結:
https://hk ...
apple抵唔抵制佢,結果都一樣

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-27 04:36 PM 發表

美日英係盟友,侵侵同矮皇今晚一齊浸温泉呀
盟友都要向美國付出更多caah

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-27 04:38 PM 發表

盟友都要向美國付出更多caah
我覺得日本仔一响想中國瓜柴,英國佬同你握手,背後就睇吾起你

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-5-27 10:06 發表
谷歌教華為走路
蘋果係華為老師

日後仲有咩笑爆嘴對白
累死美國的是逢迎拍馬的崇美人士

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-5-27 04:43 PM 發表

累死美國的是逢迎拍馬的崇美人士
邊個崇美?我除手機電腦之外,日常用品無一樣係美國野

就算大陸產都要裝老美系統,你地所有人上網都用緊美國野,你有本事用飛鴿傳書啦

任總轉數快

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-5-27 11:51 AM 發表

係, 4G 標準都係D 大佬開會制定, 人地而家吾侵華為玩5G, 正一任你識飛都冇用.
大陸3G 4G都是吾跟國際標準,自己制訂國產標準TDSCDMA,自己用戶夠多已經夠做,後來apple三叔一樣是出返TD制式的手機返大陸賣,有錢搵你以為外國公司會唔做嗎

引用:
原帖由 ep905 於 2019-5-27 04:54 PM 發表

大陸3G 4G都是吾跟國際標準,自己制訂國產標準TDSCDMA,自己用戶夠多已經夠做,後來apple三叔一樣是出返TD制式的手機返大陸賣,有錢搵你以為外國公司會唔做嗎 ...
咁已經足夠, 美國就係想你唔好做國際市場, 困在中國。

欺師滅祖 ! 

中華有為 !! 

https://youtu.be/DpLwBfEqaYU

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-5-27 05:13 PM 發表

咁已經足夠, 美國就係想你唔好做國際市場, 困在中國。
輸打贏要?產品吾夠人地平靚正就吾比人地去生產

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-5-27 16:47 發表

邊個崇美?我除手機電腦之外,日常用品無一樣係美國野

就算大陸產都要裝老美系統,你地所有人上網都用緊美國野,你有本事用飛鴿傳書啦
多謝您第一時間撲出來做示範,Good boy。
當年人人都覺得麥卡錫愛國,看牠對社會造成的分化與恐慌,現在還有很多人都避而不談,不過你們是外人,將來美國人對你們不會客氣。
Apple Product 我都有用,有什麼大不了?

-認真-
Google先係華為親爹 ! 做過Nexus嘅廠,都會有飛躍嘅進步 😎👍

附件

Screenshot_20190527-171901_Chrome.jpg(369.84 KB)

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-5-27 09:54 AM 發表
城邦旺才話美國d 5g比華為偷左....所以到現在都冇5g
佢老尾D狗會話因為俾華為偷咗5g,所以無辦法繼續研發,而家要迫華為還返5g先至可以研發6g

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]