• 瀏覽: 24,482
  • 回覆: 185
+7
財不可以露眼

深圳我去過,係入面去某Building,其司機都差點迷路

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-26 10:19 PM 發表

正祟洋L
白痴,有咩關係。英國東印度公司以前都起好多東方特色的建築。

這是英國倫敦邱園,英國一定喺祟中了。人白痴起上嚟真喺無得救

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-27 12:50 AM 發表

金玉其外 敗絮其中,華為咪又係靠偷
咁老尾就偷晒全球人民所享成果,破壞中東發展,你睇唔到???

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-5-26 09:32 PM 發表
格格不入,無中國特色
用中文已經好有特色

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-5-26 09:13 PM 發表
中國科技巨企華為因其5G設備被指構成間諜威脅,面臨美國等西方國家封殺。美國媒體報道,華為近日開放其工作場所予外國媒體參訪...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190526/photo/bkn-20190526180121180-0526_00952_001_01b.jpg?20190526183318

落重本發展科學技術研究,難怪華為科技,領先全世界!: ...
點解啲建築唔 cyber 不特止,仲會用歐洲百幾年前啲建築?

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-5-26 09:24 PM 發表
歐陸式建築群!
明顯 p 圖啦!

引用:
原帖由 montejo 於 2019-5-27 06:25 AM 發表

明顯 p 圖啦!
自己去睇下咪知囉。唔知就up只會自曝其蛙

引用:
原帖由 HKFabio 於 2019-5-27 06:29 AM 發表

自己去睇下咪知囉。唔知就up只會自曝其蛙
你去過???

引用:
原帖由 montejo 於 2019-5-27 06:30 AM 發表

你去過???
去過,坐過小火車,系食堂食過飯,系會議室開過會,夠未?

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-5-26 09:33 PM 發表
攞到咁大塊地,唔係共產黨我都唔信
井蛙即系井蛙

引用:
原帖由 HKFabio 於 2019-5-27 06:32 AM 發表

去過,坐過小火車,系食堂食過飯,系會議室開過會,夠未?
明白,多謝你指正……不過改變唔到我不喜歡大陸的建築設計思維

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-5-26 09:15 PM 發表

華為同港資果D垃圾福利比.完全無得揮, IT港資係香港都唔當員工係人.

香港班廠家商家

上層拿晒錢走
走去炒股炒樓

而華為拿去做科研

所以港資失敗是有原因

引用:
原帖由 十字軍 於 2019-5-26 11:13 PM 發表
總之!千萬吾好比華為!大6人領先世界!
特朗普要努力維護世界和平!為人類!為下一代謀和平!
一無是處既井蛙國人終於透露心聲

引用:
原帖由 montejo 於 2019-5-27 06:35 AM 發表

明白,多謝你指正……不過改變唔到我不喜歡大陸的建築設計思維
華為全球有180K員工,系170個國家有辦事處或銷售與支持團隊。各國都有中方與本地員工一起工作,大部分比例都在2:8左右。海外員工很多時會被派到深圳,南京,杭州,北京和現在的松山湖基地受培訓或短期工作。松山湖的建築就是讓員工有一個舒適的工作環境和呈現華為作為一家全球性業務的公司,不是單單以中國為中心的公司。

我專重個別人喜好。但我個人只會覺得不喜歡歸不喜歡,但是也不會只選擇自己喜歡的信息,無視其他與自己喜好有衝突的事實。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]