• 瀏覽: 26,422
  • 回覆: 457
+24
引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-5-26 05:25 PM 發表

唔係話有卅十幻咩?
一陣毒果500人吹到有50幻人

都唔敢提人數

有咩野令你心花怒放?

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-5-26 04:50 PM 發表

黃婆婆深圳過來開工~
今次吾使帶傘喇幾好~
其實條黃婆婆得六十有二左右,
未有政府補貼長者八達通用㗎...
深圳落嚟開工「水腳」都唔少...

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-26 03:39 PM 發表
中共屠夫政權30年前血腥鎮壓人民,極權政府近日更企圖脅迫香港修訂《逃犯條例》,港人最珍視的自由和人權,勢被徹底破壞,無法挽回。支聯會今日(26日)按傳統,在六四燭光集會前1周舉辦遊行,下午3時在灣仔修頓籃球場出發,遊行至中聯辦。今年六四主題為「人民不會忘記——平反六四!公義必勝!」同時力爭推倒《逃犯...

自由花-毋忘六四 ( Flower of Freedom ...
中共做得實在太好👍🏿
最好落來香港幫手鎮壓埋班黃C

才500人出來遊行,咁"逃犯條例"一定通過,泛民根本就不得人心。

64 籌款一年 10 幾 20 次,真係肥過肥仔水。
引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-26 03:42 PM 發表
每逢六四倍思金9714523 契弟記得帶現金

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-5-26 05:29 PM 發表
都唔敢提人數
好多人在心裡默默支持

行雷劈死班PK

引用:
原帖由 秋鈺 於 2019-5-26 05:31 PM 發表
才500人出來遊行,咁"逃犯條例"一定通過,泛民根本就不得人心。
歐盟和美佬一看才500人遊行,即刻會拋棄支聯會和泛民,培養黃痴瘋引領。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-26 03:39 PM 發表
中共屠夫政權30年前血腥鎮壓人民,極權政府近日更企圖脅迫香港修訂《逃犯條例》,港人最珍視的自由和人權,勢被徹底破壞,無法挽回。支聯會今日(26日)按傳統,在六四燭光集會前1周舉辦遊行,下午3時在灣仔修頓籃球場出發,遊行至中聯辦。今年六四主題為「人民不會忘記——平反六四!公義必勝!」同時力爭推倒《逃犯...

自由花-毋忘六四 ( Flower of Freedom ...
啲捐款唔知去曬邊呢?

引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-5-26 05:26 PM 發表
乜香港而家儍仔遍地開花,
揾同志全就乜花都有!

引用:
原帖由 進擊的蒲皇 於 2019-5-26 05:37 PM 發表

啲捐款唔知去曬邊呢?
攞去嫖妓

364曰蝗蟲,1日同胞👍👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]