• 瀏覽: 26,415
  • 回覆: 457
+24
引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-5-27 11:42 AM 發表

今次準備左幾多捐錢箱
你好悶呀!不如你講下中共無殺學生更好

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-26 03:39 PM 發表
中共屠夫政權30年前血腥鎮壓人民,極權政府近日更企圖脅迫香港修訂《逃犯條例》,港人最珍視的自由和人權,勢被徹底破壞,無法挽回。支聯會今日(26日)按傳統,在六四燭光集會前1周舉辦遊行,下午3時在灣仔修頓籃球場出發,遊行至中聯辦。今年六四主題為「人民不會忘記——平反六四!公義必勝!」同時力爭推倒《逃犯...

自由花-毋忘六四 ( Flower of Freedom ...
鱷法通過 + 降低追索期,對你很有利>你以前嘅#11風化案可一筆勾銷 。                    

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-31 09:06 AM 發表

You're too simple and naive.
如果你老肛上身,我好肯定你老過我 。                    

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-31 08:46 AM 發表

你問共奴??
今朝巫猛靜喺垃圾會又再滔滔不絕........            

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-29 04:41 PM 發表

總之,我心繫家國,可昭日月。
除咗燒析外,你有沒聽講凍講西?            

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-31 09:06 AM 發表

You're too simple and naive.
我感覺郭榮亨是新一代嘅飯民幹將/辯才了得,
初評佢嘅食力在漢奸銘之上>一棵明日之星 。            

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-29 04:41 PM 發表

總之,我心繫家國,可昭日月。
打雷雨之時,最好留在室內,不要外出 。                     

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-31 08:44 AM 發表

你好悶呀!不如你講下中共無殺學生更好
你好悶呀!不如你講下點解搞完大龍鳳,個個領袖都可以走到去外國呢

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-5-31 12:09 PM 發表

你好悶呀!不如你講下點解搞完大龍鳳,個個領袖都可以走到去外國呢
不如你講下你老毛可以打仗唔死既

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-31 02:58 PM 發表

不如你講下你老毛可以打仗唔死既
不如你講下李處男點解要去美國同國務卿參拜!!

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-5-31 04:17 PM 發表

不如你講下李處男點解要去美國同國務卿參拜!!
不如你講下你主子去蘇聯拿錢拿裝備返來十竊國既。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]