• 瀏覽: 26,397
  • 回覆: 457
+24
引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-5-28 09:06 AM 發表

You have no idea what 130k people like!  以前舊政府大球場坐唔到兩萬人,但每當精政大球場散場已經逼爆加路連山道直至禮頓道!當然,你咁諗開心d嘅話係好事!香港哋基本上人人都係主觀感受蓋過客觀事實 ...
我本來心中是冇數嘅,亦唔知泛&警雙方所講的,
邊個會真實到題D........

你講嘅是二萬場,
我講的是馬會自己公佈/講出來嘅大賽日入場人數>幾萬;
我看到佢地遊行場面/新聞片段,因而覺泛民比警方的數字可信 。        

引用:
原帖由 redtankgroup 於 2019-5-28 01:27 PM 發表

我本來心中是冇數嘅,亦唔知泛&警雙方所講的,
邊個會真實到題D........

你講嘅是二萬場,
我講的是馬會自己公佈/講出來嘅大賽日入場人數>幾萬;
我看到佢地遊行場面/新聞片段,因而覺泛民比警方的數字可信 。         ...
你一早都take咗side,使鬼理事實吖!13萬人可以癱瘓成個港島區交通啦!覺得!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-5-28 09:06 AM 發表

You have no idea what 130k people like!  以前舊政府大球場坐唔到兩萬人,但每當精政大球場散場已經逼爆加路連山道直至禮頓道!當然,你咁諗開心d嘅話係好事!香港哋基本上人人都係主觀感受蓋過客觀事實 ...
仲有機會去求證的 。

相信遲D飯民又會有示威遊行,馬會賽季未完,
可以看吓星期日嘅入場人數及場面;
方向報賽績版會刋有入場人數 。        

以前的已過去,
淨是我去講亦冇用,
來緊嘅賽事日可以俾你睇到真實的場面 。      

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-5-28 01:36 PM 發表

你一早都take咗side,使鬼理事實吖!13萬人可以癱瘓成個港島區交通啦!覺得!
我嘅觀感都幾討厭泛民個種暴亂活動 。
但我亦會看吓人哋講乜 。

最近聽吓(商業)電台泛建二派嘅對話........
我個人感覺泛民贏晒 。        

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-28 10:39 AM 發表

叫埋口號,企前排,都無二千啦!!
同福加埋你,一定會有 。

看一二千好易,你讀過書,排過隊就會知大概;
學校朝早有集會,每間中小學人數約為800~1000左右 。        

引用:
原帖由 redtankgroup 於 2019-5-28 01:53 PM 發表

我嘅觀感都幾討厭泛民個種暴亂活動 。
但我亦會看吓人哋講乜 。

最近聽吓(商業)電台泛建二派嘅對話........
我個人感覺泛民贏晒 。         ...
自我感覺良好,係泛民嘅特性,唔怕醜更加係佢哋嘅優點

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-5-28 01:36 PM 發表

13萬已過去........

唔好錯過>記緊要看睇下次嘅遊行及馬會場面 。        

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-28 10:34 AM 發表

講得最啱今次~
你仲未表態你老友>李慘深事件嘅?。                         

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 07:34 PM 發表

呢個餘孽收咗皮好耐啦,你又鳩噏!!
真人真事,冇膠up嘅 。

聽講四叔&寶baby都退出一線,
由你做同福非執行主席 。                    

引用:
原帖由 redtankgroup 於 2019-5-28 02:06 PM 發表

13萬已過去........

唔好錯過>記緊要看睇下次嘅遊行及馬會場面 。        
Personal feeling is very personal

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-28 03:03 PM 發表

李璨琛成都餐廳被強制霸佔,無數實例證明香港人在大陸做生意被侵吞資產 | 一個中港車司機的獨白 第9…: https://youtu.be/RmIe5sSlv_I

赤共無法無天,令人乍舌!!

...
洗擔心?。                  
你忘記咗豬姐話陽光透明咩????

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-28 03:03 PM 發表

李璨琛成都餐廳被強制霸佔,無數實例證明香港人在大陸做生意被侵吞資產 | 一個中港車司機的獨白 第9…: https://youtu.be/RmIe5sSlv_I

赤共無法無天,令人乍舌!!

...
你可以有樣學樣呵>喺同福謀朝篡位 。           

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]