• 瀏覽: 26,434
  • 回覆: 457
+24
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 10:51 AM 發表

多得你你囉~
破咗班際紀錄沒?                       

人數越作越多!

視弱

示威變示弱

只佔中後,泛民歪理/邪惡一面,比人越揭越多!佔中真係一面照妖鏡,亦幫六四平反。

只得2200人,又話人民不會忘記,以前處上街的一百萬人在那裡,扣除年老去世的,應該仲有五六十萬當年上街的市民,忘記了六四。

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-27 04:43 PM 發表

這方法已不是辯論是叫人上去被攻擊何苦上去一言不合被人侮辱
垃圾會因有可能會通過議案,
所以群情高漲了 。

如果喺電視辯論,我相信會斯文D,
唔會咁易擦槍走火 。

但我好相信2.0唔敢應戰,我嘅睇法>因政府&左派處於下風,
佢地嘅慣性>勢弱理虧就唔會攤出來講 。

若佢地夠膽行出來,泛民可能會抽到佢哋口啞啞,
喺電視幾百萬人面前出醜 。                

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 01:21 PM 發表

富貴名利,於我如浮雲!!
你老友貪曾講浮雲........
跟著就入咗去踎啦 。                

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-27 04:43 PM 發表

這方法已不是辯論是叫人上去被攻擊何苦上去一言不合被人侮辱
辯論擂台要詞鋒銳利>埋身肉搏>迫到你喘唔到氣為止 。        

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 01:14 PM 發表

豈有此事?漢賊不兩立!!
共軍講嘅>合則二利 。                       

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 01:14 PM 發表

豈有此事?漢賊不兩立!!
胡虹肉都走出來叫拉停>擺明是幫大孖沙發聲,
冇奈2.0身不由己>冇彎轉>this is an order 。               

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]