• 瀏覽: 27,911
  • 回覆: 289
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 gk3328 於 2019-5-26 02:21 PM 發表
戰狼血咗邊?
你不是説過,犯我天朝者,雖遠必諸。。。。

還不出動去美帝國,打到佢哋稀巴爛。
首先要對付嘅係漢奸走狗賣國賊,以免佢哋串通外國,出賣國家民族利益!

對付華為, 當奴給全世界人看到的
習近平一人在大陸說了算
當奴一人在全球說了算
誰比較獨栽 ?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-5-26 02:05 PM 發表
中美貿易戰火重燃,官方及民間掀起連場的「口水戰」。中國官媒連日來接連發文批評美國,上周六(25日)的評論更指摘美方對中國...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190526/photo/bkn-20190526012944245-0526_00972_001_01b.jpg?20190526134601

戰爭程序已經啓動,而且係無法逆轉!:smile_o ...
中國要做實質行動反制霸權老美 !

下流總統,教壞細路,兒童不宜

引用:
原帖由 levelone 於 2019-5-26 02:41 PM 發表
土共偷人ip,山寨技術又點計?
咁驚人偷技術,點解要買給中國。

引用:
原帖由 Lam517 於 2019-5-26 04:48 PM 發表
呢度啲死傻仔話要抵制美貨 記得一定啦,如果唔係死全家
你條戇鳩仔日日飲東江水飲死你呀仆*

引用:
原帖由 mansek 於 2019-5-26 05:40 PM 發表

罷用 WINDOW
唔用點上來搵食呀人哋

引用:
原帖由 牛熊z9 於 2019-5-26 06:06 PM 發表

咁驚人偷技術,點解要買給中國。
全中! 貿易戰就係因為咁開你共產國波

引用:
原帖由 gk3328 於 2019-5-26 02:21 PM 發表
戰狼血咗邊?
你不是説過,犯我天朝者,雖遠必諸。。。。

還不出動去美帝國,打到佢哋稀巴爛。
因為驚...........咗你哋iron man 美國隊長,蜘蛛俠呀,啱聽嗎?

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-26 06:08 PM 發表

你條廢柴講就大大聲,一話死全家你就縮,咁啦死淨你一個

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:27 PM 發表

你支持華人比印度人低一黑人低兩等,比白人低三等這種奴隸心態?咁樣對得住自己的未來新一代?
每個時代總有人當局者迷,
每個朝代總有人對政府不滿,
漢奸總有原因做漢奸~

佢哋係唔知自己嘅係漢奸行為,
包括阿「蕭藥丸」都係~

口講中肯評論,
但凡睇見中國、華為唔掂,
開心到日日出片分享,
佢著住條褲都睇到佢扯晒旗~

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-26 06:08 PM 發表

同埋我飲唔飲東江水有乜關係?我又唔好似呢啲咁白痴話要抵制乜乜77

引用:
原帖由 hamhamdei 於 2019-5-26 06:12 PM 發表

全中! 貿易戰就係因為咁開你共產國波
利啲出屍有名領導無反應你吹咩

引用:
原帖由 Lam517 於 2019-5-26 06:16 PM 發表

同埋我飲唔飲東江水有乜關係?我又唔好似呢啲咁白痴話要抵制乜乜77
你條白痴仔,認真回你就浪費時間,你只佩被人侮辱

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:13 PM 發表
反正會兩敗俱傷,中國何不讓美國攪個全球經濟大蕭條,等全球嘗吓咁樣既霸權,攪出來的是甚麼惡果!
中國如果有咁嘅能力,美國就會怕你啦
依家中國除咗口水戰仲做啲乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]