• 瀏覽: 27,900
  • 回覆: 289
  • 追帖: 1
+5
尾國佬最仆街

引用:
原帖由 飛機場7 於 2019-5-26 03:02 PM 發表
2019!向中共送終!
白痴仔!強國唔惦只會內亂,香港到時都玩x完!到時祝你全家都失業!

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-5-26 02:05 PM 發表
中美貿易戰火重燃,官方及民間掀起連場的「口水戰」。中國官媒連日來接連發文批評美國,上周六(25日)的評論更指摘美方對中國...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190526/photo/bkn-20190526012944245-0526_00972_001_01b.jpg?20190526134601

戰爭程序已經啓動,而且係無法逆轉!:smile_o ...
DLLM人哋入去做生意就呢樣唔得嗰樣…………
你D咪高峯貨就要大開中………………

仲又偷又…………

這麼有覺悟的中國人,應該發動圍剿美國駐北京大使館那些申請美簽和移民,更實際也更顯示愛國。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:11 PM 發表
罷買美國貨!
罷用 WINDOW

罷睇Avenger IV, Phoenix ....

引用:
原帖由 最緊要好玩team 於 2019-5-26 03:13 PM 發表
老美根本就係咁,仲以為有希望傾得成,大家發夢啦,除非中國人永遠做佢地二等工人啦!
唔知啊,係做佢家傭幫佢洗地洗廁所再比佢監視,咁黃犬就汪汪叫話好,真係狗改不了吃💩

引用:
原帖由 學習近平 於 2019-5-26 03:33 PM 發表
窄路相逢勇者勝!
大大G20唔好忘傻侵一眼,美股真的會爆!中港唔爭在因為已經爆緊,玩攬炒

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-5-26 04:12 PM 發表

果班黃屍成日都想中國衰...但中國衰左咪一樣會嚴重影響埋香港...咁果堆黃屍咪一樣無運行....!
真係唔明果堆黃屍做乜會咁白痴...以為貿易戰會同佢地無關咁....! ...
法輪功人來架

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-5-26 02:05 PM 發表
中美貿易戰火重燃,官方及民間掀起連場的「口水戰」。中國官媒連日來接連發文批評美國,上周六(25日)的評論更指摘美方對中國...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190526/photo/bkn-20190526012944245-0526_00972_001_01b.jpg?20190526134601

戰爭程序已經啓動,而且係無法逆轉!:smile_o ...
你睇下大陸軟到 你吹多D啦

用下面諗嘢係咁上下

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-5-26 02:09 PM 發表
正義華人會盡量抵制滷味貨。
一直無乜買美國貨,主要買下橙食,尼兩日已開始罷買

引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-26 04:35 PM 發表

用艾瘋的任正非家族捉出批鬥。
香港人講野邊有咁白痴㗎!

咁怕就同老美脫鈎啦,不相往來咪得囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]