• 瀏覽: 27,912
  • 回覆: 289
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-5-26 04:12 PM 發表

果班黃屍成日都想中國衰...但中國衰左咪一樣會嚴重影響埋香港...咁果堆黃屍咪一樣無運行....!
真係唔明果堆黃屍做乜會咁白痴...以為貿易戰會同佢地無關咁....! ...
你想吓他們是咩人,便會明白。

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2019-5-26 04:02 PM 發表

又一個人云亦云,無證無據,砌人生豬肉的廢post﹗
果啲黃屍就係咁架啦...佢地從來都攞唔出咩証據...就話人又偷又搶咁....!
但佢地都唔用下個人頭豬腦既...如果中國真係侵犯盜取其他國家或公司既技術...仲唔比人告到佢地甩褲要破產咩....!
黃屍就係咁人蠢無藥醫...成世都係唔用腦既白痴....!

引用:
原帖由 lorlorluen 於 2019-5-26 02:56 PM 發表
希望唔好搞義和團小動作。
如果真係下決心,主席同所有高官都好應該以身作則,帶頭拉動親身子女、二三奶私生子女嚮美國退學,尤其是習澤明,跟住就係將所有在美房地產同其它投資馬上變賣,將所得資金退返中國。
肯定會搞垮美國經濟。 ...

中國已經喺美國撤緊資。

引用:
原帖由 oyear 於 2019-5-26 04:14 PM 發表

用老翻味得咯
橫掂香港人最叻就係用翻版架啦
駛咩比錢益老美
咪又係依賴美國產品,收檔喇咁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:16 PM 發表

禁售艾瘋,民間應組織監察隊,見有人用艾瘋捉佢出去打,等班漢奸仲敢用?
點可以咁樣對自己人架。
應該攪個愛國用華為行動,帶功能正常嘅iphone去各大電訊商門市可享免費換華為手機一部,仲包埋資料轉移和超市$100禮券。如能出示鄉交住址證明更可穫$300交通費支助。活動為期2個月。
2個月後全國電訊商將根據IMEI終斷所以iphone訊號連接。

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-5-26 03:01 PM 發表

傻侵仲要動用國家緊急狀態令賣11億軍備畀沙特(因為繞過國會審批)

傻侵真係咩都緊急緊急緊急
除左建圍牆,賣軍火係宣布國家緊急狀態,華為,歐洲車,加拿大鋼都係危及國家安全。。。侵侵上任後不斷運用總統特權行事,吾經國會。

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-5-26 02:09 PM 發表
正義華人會盡量抵制滷味貨。
正義華人通常都係反共

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-5-26 02:09 PM 發表
我已經做緊。
我亦會多啲買華為產品

引用:
有鬼用咩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:27 PM 發表

你支持華人比印度人低一黑人低兩等,比白人低三等這種奴隸心態?咁樣對得住自己的未來新一代?
或者人哋日日飲緊漂白水, 幫下一代漂白呢?

我完全抵制同尾腳有關既野。。

我關埋airbnb ac,

5同尾腳親戚傾計,因為d尾腳親戚覺得傻侵為尾腳帶黎新希望,就甘我將0巨地打入我wechat black list !

引用:
所以美國華人撤退回國,以示撐祖國。

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-5-26 16:19 發表

果啲黃屍就係咁架啦...佢地從來都攞唔出咩証據...就話人又偷又搶咁....!
但佢地都唔用下個人頭豬腦既...如果中國真係侵犯盜取其他國家或公司既技術...仲唔比人告到佢地甩褲要破產咩....!
黃屍就係咁人蠢無藥醫...成世都係唔用腦既白痴....! ...
偷左的乜?華為都出到5G,佢重停留在3,4G,現在特飯桶先叫加緊硏發!幾年後嘅事?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:16 PM 發表

禁售艾瘋,民間應組織監察隊,見有人用艾瘋捉佢出去打,等班漢奸仲敢用?
用艾瘋的任正非家族捉出批鬥。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-26 02:11 PM 發表
罷買美國貨!
你部手機有美貨,快啲掟爛佢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]