• 瀏覽: 27,905
  • 回覆: 289
  • 追帖: 1
+5
似乎美國想用當年使蘇聯解體的辦法對付中國,但如今世局已變,同樣招數還可行嗎?

我們有痔煮燃發同會食草功能

有得揀都盡量不買美國出品!小市民盡一分力!

希望唔好搞義和團小動作。
如果真係下決心,主席同所有高官都好應該以身作則,帶頭拉動親身子女、二三奶私生子女嚮美國退學,尤其是習澤明,跟住就係將所有在美房地產同其它投資馬上變賣,將所得資金退返中國。
肯定會搞垮美國經濟。

引用:
原帖由 super2030 於 2019-5-26 02:35 PM 發表
中國同伊朗都撐住,傻侵只係惡係把口,搬晒飛機大炮去人地屋企門口恐嚇人地都唔驚就話可以傾,傻侵又唔敢全面制裁中國,剩係敢搵間中國公司出氣,禁呢樣禁果樣即係自己放棄中國市場,如果g20習近平唔彩佢睇吓係咪又係twitter 發噏瘋 ...
傻侵仲要動用國家緊急狀態令賣11億軍備畀沙特(因為繞過國會審批)

傻侵真係咩都緊急緊急緊急

2019!向中共送終!

引用:
原帖由 super2030 於 2019-5-26 02:35 PM 發表
中國同伊朗都撐住,傻侵只係惡係把口,搬晒飛機大炮去人地屋企門口恐嚇人地都唔驚就話可以傾,傻侵又唔敢全面制裁中國,剩係敢搵間中國公司出氣,禁呢樣禁果樣即係自己放棄中國市場,如果g20習近平唔彩佢睇吓係咪又係twitter 發噏瘋 ...
法國早在幾年前就俾老美咁強姦了一個能源公司,強搶能源市場,世界應向老美的盜賊行為說不,咁樣支持老美盜賊的人,祝佢地全家被強暴!

引用:
原帖由 飛機場7 於 2019-5-26 03:02 PM 發表
2019!向中共送終!
會捉你去墊底!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-5-26 02:27 PM 發表

愛國不一定用華為,但反美就該考慮換華為
非常認同👍👍👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]