• 瀏覽: 1,748
  • 回覆: 42
+6

遊行抗極權??有用咩??

籌款第一

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-5-26 09:15 AM 發表
美跨黨派議員聯署反惡法

呢d標題
真係俾佢嚇死  
美國議員反逃犯條例先好笑

希望畜牲李呃人今午在大雷大雨下放遊行途中被雷劈中被雷劈死!以後可以結束六四集會。

引用:
原帖由 dtw 於 2019-5-26 10:05 AM 發表
遊行記得帶多D錢
尋日行行過銅鑼灣sogo對面, 聽到塗緊新錄音帶說, 我地會盡心盡力服務香港, 為美好香港出盡力, 請買20蚊獎券

落大雨,水浸街,睇支聯會都會失預算,少咗好多捐款了!

個天都睇唔過眼要落雨阻止班傻丙送終,卓淫同av 仁個如意算盤打唔響啦

引用:
原帖由 姣婆四 於 2019-5-26 11:14 AM 發表
黃雨喎,唔通個天都唔幫佢地?....
有15把遮派,手快有,手慢無

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2019-5-26 09:11 AM 發表
【本報訊】明年,香港人還可以上街譴責中共屠城、高呼結束一黨專政?六四30周年前夕,支聯會今日發起遊行,堅持平反六四,更要推倒《逃犯條例》修訂。支聯會秘書李卓人指出,一旦通過送中惡法,將來悼念六四、追究中共鎮壓,隨時遭誣陷危害國家安全,被引渡返內地受審。他呼籲港人繼承當年學生的遺志,為公義上街,「唔希...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
美國呢d霸權國家欺凌他國,重講咩惡法? 你確定唔係誰惡誰正確?

引用:
原帖由 kwkincheng 於 2019-5-26 12:04 PM 發表

尋日行行過銅鑼灣sogo對面, 聽到塗緊新錄音帶說, 我地會盡心盡力服務香港, 為美好香港出盡力, 請買20蚊獎券
哈哈為香港貨幣出力!

你班霉養反華狗渣三十年都為班64暴徒點燭光呃錢架啦

今日又可以數下甘願為美犬嘅畜牲數目。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]