• 瀏覽: 7,488
  • 回覆: 63
老尾亡國才世界和平

自焚?定已經趁火打劫??

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-5-25 08:00 PM 發表
美國就唔知啦
我地香港人強積金
又為呀爺付出一頸血
跌左兩千幾點
呀爺想威威
拎港人較飛
低位入貨。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-5-25 07:52 PM 發表
其實華為唔使擔心 ! 好快美國科技公司會求返轉頭因為經濟就快俾傻侵玩死 !  

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190525/photo/bkn-20190525190650604-0525_00842_001_01p.jpg?20190525192920

中美貿戰持續升級,美國並且藉着封殺華為等內地科技巨頭,將貿易戰演變為科技戰。美國總 ...
世界第一經濟體打世界第二經濟體,一定會兩敗俱傷,勝嗰個都會係慘勝。衣家就睇下邊國人民有骨氣,中國有個衰仔香港,不但唔幫手仲引外力打自己人。天佑中國!

馬雲好似話唔再幫美國創造一百萬個職位喎

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-5-25 08:59 PM 發表

世界第一經濟體打世界第二經濟體,一定會兩敗俱傷,勝嗰個都會係慘勝。衣家就睇下邊國人民有骨氣,中國有個衰仔香港,不但唔幫手仲引外力打自己人。天佑中國! ...
分別係侵侵要乞選票,習大大唔洗,睇下邊個壓力大?

被條儍佬搞到老味七國咁亂!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-5-25 08:00 PM 發表
美國就唔知啦
我地香港人強積金
又為呀爺付出一頸血
跌左兩千幾點
呀爺想威威
拎港人較飛
你搞清楚問題先講啦﹗依家係大陸要打貿易戰定老美呀﹗你竟然指責被欺負過個﹗唉﹗
你係度人云亦云,用心去做下功課啦﹗

真心問。。。

點解咁多反美帝支持者,咁緊張美帝經濟?
美帝衰落,你哋應該開心先係,點解時時都提美帝經濟已經唔掂,要收手。
唔係話,美帝忘我之心不死?

侵侵去咗日本,講明日本仔係下一個目標要傾貿易戰!

老美已一步一步 踏入衰退期

引用:
美國就唔知啦
我地香港人強積金
又為呀爺付出一頸血
跌左兩千幾點
呀爺想威威
拎港人較飛
場仗係柒兩舖發起㗎,你叫柒兩舖賠錢畀你啦,X街

我都係咁話,所有禁晒佢

「美國害怕了」、「日本嚇傻了」、「歐洲後悔了......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]