• 瀏覽: 12,134
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
+2
已經係一場戰爭喇,大家要有心理準備。稍後唔排除會爆發核戰添呀!

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2019-5-25 06:28 PM 發表

甚麼,又話美國有言論自由
話下唔俾呀?

方仗好小氣,條友就來人間蒸發。

美國市民都知道真相

部份尾角人都尚有良知

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-5-25 06:56 PM 發表
已經係一場戰爭喇,大家要有心理準備。稍後唔排除會爆發核戰添呀!
又不會.......只要華為單野一直拖.......大家都唔會出手.........!!
華為已經不止是一間手機公司..........華為成了世界自由貿易的旗幟......即係烈士....!!

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-5-25 07:07 PM 發表

估計真係 delete 咗, 但佢話 "上傳者並未允許這部影片在您的國家/地區播放。"
其實我而家喺加拿大上緊網, 都唔得. ...
我睇唔到好小事,我真係擔心那位黑人人身安全,在香港無記新聞都成日見老尾黑人被老尾差人無理射殺!!
再者你望吓而家亞桑奇有乜下埸,斯落登叫做有俄羅斯收留。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-5-25 07:07 PM 發表
估計真係 delete 咗, 但佢話 "上傳者並未允許這部影片在您的國家/地區播放。"
其實我而家喺加拿大上緊網, 都唔得. ...
睇原片 If You Don’t Know, Now You Know: 5G | The Daily Show
https://www.youtube.com/watch?v=CEQTo9usai4

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-5-25 06:23 PM 發表
愈來愈多美國人知道事實的真相了。
佢地一早就知,但等於一班高年級學生欺負低年級學生,明知係霸凌行為,但都唔會出聲

估唔到連喺加拿大都睇唔到喎!

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-5-25 07:47 PM 發表

佢地一早就知,但等於一班高年級學生欺負低年級學生,明知係霸凌行為,但都唔會出聲

exactly,如果佢老美係良心,「公義」,根本好多企業應該聯合起來告傻侵政府,因為現在就係一個極權政府,一個人話事

其他各國爭風跟隨,咪又係想老美維持霸權,但係無諗過傻侵下一個目標就係佢地國家本身,現在只係因為中國頂住全部壓力,佢老美先唔可以下手,之前咪一直要加拿犬,墨西哥,日本,韓國,歐盟簽不平等條約

引用:
原帖由 拉屎圍家私 於 2019-5-25 06:12 PM 發表
美國脫口秀主持人力挺華為:美國靠作弊耍賴攻擊華為

https://youtu.be/b3grHSp8DyQ

近日,美國著名脫口秀主持人崔娃在其節目中吐槽美國,用行政手段封禁華為的行為。他說,美國5G和中國5G相比,就如同LD(激光影碟)和DVD的區別,中國5G技術遙遙領先。美國之所以打壓華為,是因為美國想用5G監視全世界,可惜通過正常手段辦不到。網友紛紛在其評論區留言,表示認同!

...
每逢發報美國衰野,香港youtube監控部好快阻止發報,我也試過幾次,所謂民主國家就是咁仆街虛偽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]