• 瀏覽: 29,423
  • 回覆: 298
  • 追帖: 3
+5
新聞都無睇清楚,成班洋狗走出黎7,限制華為在該組織活動啊,明唔明咩意思啊

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-5-25 07:45 PM 發表
新聞都無睇清楚,成班洋狗走出黎7,限制華為在該組織活動啊,明唔明咩意思啊
簡單來說........可以照用......不過無投票權........!!
華為又要開新部門...........大學畢業生又有新工作.......!!

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2019-5-25 06:48 PM 發表
什麼wifi聯盟?
Wi-Fi為制定802.11無線網絡的組織,並非代表無線網絡

有d pad 係wifi版 只能用wifi

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2019-5-25 05:26 PM 發表
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1008268-%E5%9C%8B%E9%9A%9B-%E3%80%90%E5%B0%81%E6%AE%BA%E8%8F%AF%E7%82%BA%E3%80%91%E5%88%86%E6%9E%90%E6%8C%87%E8%8F%AF%E7%82%BA%E6%89%8B%E6%A9%9F%E5%87 ...
根本就是小學雞,高材生比人杯葛

破產總統無好下場

毒果明日又報唔准華為用USB。
後天又話唔准用Floppy。
大後天唔准用移動電源。
下星期又話唔准用顯示屏。舔西豬毛話得彩番個殼喎

即係點啊……?!
當WiFi感應到喺華為手機,就唔比佢用🤣

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-5-25 05:15 PM 發表
5G年代仲wifi
無知真可怕!

Wifi而家行緊咩速度?如果5G十幾秒下戴到幾G野, 咁仲要wifi來造咩?

咪自主研發囉,轉型全內銷都夠啦,d傻仔都係咁講。賣唔到出去,即係創唔到滙,又控制唔到人地基建,仲有乜價值?

完全唔明,我用wifi冇自由,咁都禁到

無睇清楚就出黎狗叫樓主真白癡

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-5-25 07:51 PM 發表
毒果明日又報唔准華為用USB。
後天又話唔准用Floppy。
大後天唔准用移動電源。
下星期又話唔准用顯示屏。舔西豬毛話得彩番個殼喎
但係毒果又准華為用毒果APP喎。。

樓主係唔係唔識字?
只係再有新制式wifi先至冇得用,現有制式冇問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]