• 瀏覽: 24,426
  • 回覆: 272
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:14 PM 發表
一句講晒,我下一部手機,就算得個殼,我都係會繼續用華為。
我都是😋

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-25 05:02 PM 發表
點解呢排咁多假新聞?
特朗普講過,假新聞真係新時代的極大威脅!

尾蟈好撚賤

引用:
原帖由 齋煎 於 2019-5-25 05:47 PM 發表
其實藍牙真係唔穩定,成日斷線,太易受干擾,速度慢,頻寬唔夠,連 hires 數據量都處理唔到,要用 proprietary 技術壓縮。我希望了很久有新技術取代。
同感

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-25 06:04 PM 發表

西方自由世界就係怕依只邪魔壯大,所以聯合打柒佢
圍攻光明頂~

引用:
原帖由 禁言先生 於 2019-5-25 05:47 PM 發表

就算迫死華為,都只係死一間公司,而唔係令共產黨倒台。不過從始發現,果d平日高呼公義既人係幾咁不知所謂同虛偽,面對真正不公義既真正霸權,只會助紂為虐仲吶喊呼叫,害既除了政敵,仲包括所有無辜既人,如此居心竟然叫乜野公義、民主、法治、人民,香港人真係請睇清睇楚點解叫呢d人做漢奸 ...
將華為倒閉, 改名及技術轉至新公司已經解決美國老屈華為既問題

到時美國只有兩種方法可做
a. 係中國既公司都去做佢
b. 直接抵制中國

所其實美國點壓制華為其實意義不大

你有藍芽技術, 我們不能發展過紅芽技術嗎, 影響不大

外媒《Android Police》發表文章。

引用:
原帖由 hosui 於 2019-5-25 05:50 PM 發表

我屋企宜家用4部華為
師兄唔驚變磚上唔到香討?

引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 04:51 PM 發表
現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM ...

現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM、SD 組織等軟件、技術擁有者對華為的切割似乎影響更加嚴重。繼SD 組織與 Wi-Fi 聯盟之後,有外媒指如果藍牙技術聯盟(Bluetooth SIG)同華為斷 ...
唔重要啦,改個名叫「紅牙」之後咪當「自主硏發」咪得囉

八國聯軍, 圍剿魔教   

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:14 PM 發表
一句講晒,我下一部手機,就算得個殼,我都係會繼續用華為。
咪得個講字,轉頭用iPhone 呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]