• 瀏覽: 24,366
  • 回覆: 272
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 16:51 發表
現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM ...

現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM、SD 組織等軟件、技術擁有者對華為的切割似乎影響更加嚴重。繼SD 組織與 Wi-Fi 聯盟之後,有外媒指如果藍牙技術聯盟(Bluetooth SIG)同華為斷 ...
估唔到尾國怕華為怕得要死!非要至它死地為止,所謂公平競爭,去到特飯桶已經滅亡了!唔好再稱自己係民主國!

引用:
原帖由 大口窮奇 於 2019-5-25 05:22 PM 發表

好快要用呢句[仲用智能電話,太落後了]
令我諗起馬雲個如影計劃,叫佢唔好收山住,我地好需要佢呢類人領軍

手機上藍牙係咪咁重要?咁多年都係用過一次過檔案。

引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 04:51 PM 發表

現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM、SD 組織等軟件、技術擁有者對華為的切割似乎影響更加嚴重。繼SD 組織與 Wi-Fi 聯盟之後,有外媒指如果藍牙技術聯盟(Bluetooth SIG)同華為斷 ...
我都唔用爛牙嘰

引用:
原帖由 cyrusp 於 2019-5-25 05:54 PM 發表
傾全國之力對付一間國企,真係有咁可怕咩?美國佬,你的 驕傲還在嗎?
証明美國冇料到

引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 04:51 PM 發表

其實藍牙作用已愈來愈小。

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:14 PM 發表
一句講晒,我下一部手機,就算得個殼,我都係會繼續用華為。
同意!
原本都覺得只係一部手機,沒多大感覺,
美國佬愈禁愈離譜,真係睇唔過眼,
呢段時間我都改用華為。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-25 05:35 PM 發表

成日八國聯軍,你又唔想下為什麼有八國聯軍?為什麼八國聯唔去日本?醒醒啦。
收皮啦。死老坑
圍嘔人仲大大聲。你知條7 咩
有人唔做。做隻流浪狗。有本事咪市場上打贏華為lor

美國做法已違反自由民主人權,應被制裁

吾怕又自煮燃發

我國如果偉大,抄下技術再改名就可以

哪怕歐美勢力!?

引用:
原帖由 sungodj 於 2019-5-25 05:55 PM 發表
新世紀的8國聯軍,吊那媽射核彈啦
新地紀點止八國??EU有28國,加埋美、加、印、澳、紐、日、韓,保守都有35國呀!!

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 06:00 PM 發表

因為慢到抽筋,以後都冇再用?
咪用過一次咁大把,好似係手機過手機。自己又唔用無線耳機,有時都覺得手機上個藍芽裝置都幾多如。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]