• 瀏覽: 24,385
  • 回覆: 272
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-25 05:23 PM 發表

我全家都將會慢慢換晒用華為
點證明?還是口是心非?

美狗將自已國家公司當武器

相信會令各國驚醒

以後相信各方面會有不同制式出現

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 04:51 PM 發表
現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM ...

現時華為受到晶片廠封殺之外,Google、ARM、SD 組織等軟件、技術擁有者對華為的切割似乎影響更加嚴重。繼SD 組織與 Wi-Fi 聯盟之後,有外媒指如果藍牙技術聯盟(Bluetooth SIG)同華為斷 ...
最大打擊應該係2G,3G,4G技術。連電話都講唔到。

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-25 05:09 PM 發表
逃犯條例呀拿,武統台灣呀拿,共產黨問你死未
擔心你死中共都未死啦!

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-5-25 05:17 PM 發表
又係白痴呃白痴...
華為都好多專利,特別係無線技術上...
無華為專利, 其他公司一樣收皮...
講完,你自己會唔會笑?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-25 05:02 PM 發表
點解呢排咁多假新聞?
因為唐老鴨要型做氣紛佢成日比人冤往

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:14 PM 發表
一句講晒,我下一部手機,就算得個殼,我都係會繼續用華為。
個手機得個殼點用呢?

香討最多,藍毛狗…黃毛狗仲有一種就係(擦鞋仔),呢種擦鞋仔仲衰過果二種毛狗狗

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-25 05:02 PM 發表
點解呢排咁多假新聞?
因為要賣紙同呃點擊率囉。

引用:
原帖由 thesun 於 2019-5-25 05:19 PM 發表

點解 可以講到咁易 bluetooth 咁易替代到就唔會用左十幾年
軟碟係電腦用左幾多年?cd 係電腦用左幾多年?

unwire根本垃圾,仲要學人講hifi,狗唔吠豬都笑。

引用:
點解呢排咁多假新聞?
當然係幫尾主做勢,想造謠執死華為

其實藍牙真係唔穩定,成日斷線,太易受干擾,速度慢,頻寬唔夠,連 hires 數據量都處理唔到,要用 proprietary 技術壓縮。我希望了很久有新技術取代。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]