• 瀏覽: 24,403
  • 回覆: 272
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:20 PM 發表

衰咩呢?

你覺得八國聯軍係西方國家好光榮嘅事?但係西方歷史好少提喎。我兩個在加拿大長大嘅女更加聽都未聽過。點解嘅?
成日八國聯軍,你又唔想下為什麼有八國聯軍?為什麼八國聯唔去日本?醒醒啦。

就泥所有華為員工要引渡

引用:
原帖由 danny839 於 2019-5-25 05:31 PM 發表
〔財經頻道/綜合報導〕華為在遭美國以禁售、禁購封殺後,也遭國際固態技術協會(JEDEC)暫停參與JEDEC的所有活動,並限制相關的標準應用,恐使華為在未來的新產品開發上受限。但JEDEC發言人新透露,華為是「自願暫停會員資格」,有業界專家和分析師認為,中國未來可能制訂自己的半導體產業標準,也可能加入由歐盟或日本領導的開放標準聯盟。
《日經新聞》今(24)報導,JEDEC成立於1958年,做為電子 ...
JEDEC全部係open standard,玩唔出啲乜。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-25 05:02 PM 發表
點解呢排咁多假新聞?
全都是舔西痔毛蛆的,這連結都已出三四帖,仲要科技當時事

引用:
原帖由 12345678 於 2019-5-25 05:31 PM 發表

一毫一個假信息?一日有一萬個就1000蚊落袋。😂😂
一毫子同你打禁大段嘢?你都懵既!!

美國如果禁止中國制造任何產品,重果嚴重。

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-25 04:56 PM 發表
前幾日台媒講JEDEC,報導有一半係虛構

華為以後只能造手機殼?港台媒體也來起鬨“注水”
https://news.sina.com.cn/c/gat/2019-05-24/doc-ihvhiqay1126817.shtml ...
能打擊中國的,能讓小黃人起機的,全靠假新聞了。

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:36 PM 發表

要醒嗰個就係你囉。
成日講八國聯軍,你係古代人??

近一星期實在很多一二星菜鳥用呆灣綠蛆爛霉假文打飛機

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-25 05:14 PM 發表
一句講晒,我下一部手機,就算得個殼,我都係會繼續用華為。
記得唔好走數

就算華為電話乜功能都無,我都只用華為😊

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-25 05:35 PM 發表

成日八國聯軍,你又唔想下為什麼有八國聯軍?為什麼八國聯唔去日本?醒醒啦。
廣場協議日本咪瓜左廿,三十年囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]