• 瀏覽: 24,371
  • 回覆: 272
  • 追帖: 1
+3
5G 生態係萬物互聯, 50仙都唔再需要

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-25 06:29 PM 發表

你重口味姐
咩重口味?芷若妹妹好後生咋,你估佢師父咩?!

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-25 05:15 PM 發表

水軍收聲啦,仲未衰夠?
👇

附件

20190524_0b9564a5eb0ee1028e62UIOqsP2Rcep5.jpg(19.99 KB)

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-5-25 05:19 PM 發表

憑5G速度及低成本已唔需要wifi及藍牙
唔再要boardband?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-25 06:10 PM 發表

咪得個講字,轉頭用iPhone 呀
「我用華為」呢句係用iPhone留既,別太天真太傻

吊,自煮燃發囉

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-25 05:23 PM 發表

我全家都將會慢慢換晒用華為
點解仲要慢慢?
仲唔即刻換?
要等到華為執?

引用:
原帖由 小稀 於 2019-5-25 06:21 PM 發表

X2
,侵侵洗定籮友
侵侵以職權製造股市波動,預先通報親屬在股市大手買賣圖利

感覺到新世代系統新制式將會出現

鴨寮街都大把垃圾藍牙設備,d唔知藍牙聯盟有無名呢?有好多睇左好耐都唔知咩牌子

華為應該出一部100美金以下的低價手機,甚至是有條件免費贈送。裡面搭載自己的生態系統,芯片、傳輸協議、儲存設備等等。然後向世界上落後人口多的地方發售,慢慢培養用戶。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-5-25 05:01 PM 發表
現時大量藍芽産品都是中國製造,如果中國停止生產爛牙,另起爐灶搞出另一套ISM頻率通訊協定就笑死了。
呢個真係無可能
人地以前買既android wear, 無線藍牙耳機全部唔用得
除非買新手機免費送新款既比消費者,如果唔係一定有好多人唔買
整協定唔難,但要搶全球市場好難
除非你個協定可以吊打藍牙,
每秒幾Gb/s,不斷線,無延遲,接收距離幾公里,可以準確定位,咁就有gimmick

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-25 05:09 PM 發表
逃犯條例呀拿,武統台灣呀拿,共產黨問你死未
真係有必要過逃犯條例同23條

引用:
原帖由 small__gun 於 2019-5-25 06:44 PM 發表

點解仲要慢慢?
仲唔即刻換?
要等到華為執?
佢唔夠黨性!!

引用:
原帖由 thesun 於 2019-5-25 05:19 PM 發表

點解 可以講到咁易 bluetooth 咁易替代到就唔會用左十幾年
佢唔收錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]