• 瀏覽: 24,592
  • 回覆: 422
  • 追帖: 1
等拉啦你仆街

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-25 08:38 PM 發表

籃C 有你真係拉低D 質素。你係要揾人鬧交。你自己去搜集多D 資料,有邊D 美資已撤
中國有十三億人講商機已經好有優勢,呢個冇咗google,果頭Aptoide已經傾合作,係你先咁白痴以為全世界要靠美國

寧願痛1次定好似日本仔咁永遠做人地隻狗

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-25 08:38 PM 發表

籃C 有你真係拉低D 質素。你係要揾人鬧交。你自己去搜集多D 資料,有邊D 美資已撤
白痴仔,其實美國本土以及冇乜工業,底特律成日死城一樣,美國依家已經臨近破產,只係靠強美元政策,以為製造貨幣危機去支撐經濟,所以美國先要組織人民幣結算

引用:
原帖由 白眉道人 於 2019-5-25 08:42 PM 發表

你老味,係黃絲又唔敢認,做人做得你咁垃圾
有時真係睇吾起藍C ,都係因為有你e 啲質素既支持者。你自己search吓,我上兩個星期插塗犯可能多過你

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2019-5-25 04:14 PM 發表
本來我同好多香港人一樣,都好少理,但宜家老美帶頭走佬,香港經濟一定衰硬,食硬西北風!

八婆,你自己死好啦,做乜要港人陪葬?

你自己外國大把儲備,老左拍下屁股就走人,但我地全副身家係哂香港樓市股市,你係咪想大家臨老唔過得世?買左d豪宅無人租?做生意接唔到單?仔女一係無工做,一係要跟公司去其他東南亞國家?

點解做女人做到你咁毒? ...
師兄咁驚快D走啦,深圳南山區都過萬一蚊,點跌都吾會差過深圳掛!
利申:我有一層新界大西北兩房,從未擔心過

引用:
原帖由 香港三少 於 2019-5-25 08:40 PM 發表
樓主香港好危險,快走
呢D港狗邊撚度有錢移民啦

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-25 08:47 PM 發表

有時真係睇吾起藍C ,都係因為有你e 啲質素既支持者。你自己search吓,我上兩個星期插塗犯可能多過你
使Q理你插過邊個,你講野冇point咪炳你囉

引用:
原帖由 擋中央 於 2019-5-25 06:07 PM 發表

你主人走左你怕冇狗糧食啊 ?愛護動物協會幫到你。
走狗唯一結局係人道毀滅

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-25 08:47 PM 發表

貧道由頭到尾冇話自己係藍絲囉,係你自己講

我哋呢啲生意人納稅人先慘
平時已經養住班垃圾香討5毛新移民蝗蟲都唔同你政苦計
777依家咁樣害我哋,我哋班有錢人一走資就要班5毛連綜援都cut埋,理得你死

引用:
原帖由 白眉道人 於 2019-5-25 08:47 PM 發表

白痴仔,其實美國本土以及冇乜工業,底特律成日死城一樣,美國依家已經臨近破產,只係靠強美元政策,以為製造貨幣危機去支撐經濟,所以美國先要組織人民幣結算 ...
請你繼續吠,我沒興趣同你e喲低level人士談

趁這機會做低老尾,正

引用:
原帖由 食完唔找數 於 2019-5-25 08:50 PM 發表

走狗唯一結局係人道毀滅
係囉,一次過掃走班漢奸走狗,寧願香港亂一次半載好過蹉跎歲月

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-25 08:50 PM 發表

請你繼續吠,我沒興趣同你e喲低level人士談
坦白講,我冇興趣理外國會唔會撤資,我寧願一次過掃走班漢奸,就算從頭來過好過俾外國勢力牽住走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]