• 瀏覽: 95,143
  • 回覆: 5
  • 追帖: 8
+8
引用:
原帖由 wongsocow 於 2019-5-25 04:37 PM 發表
凡底層三層樓勿買
區議員已證實係高層單位。

附件

20190525_259454b91a730b77f50cvrgJErvlduW9.jpg(27.76 KB)

引用:
原帖由 a0017189 於 2019-5-25 05:11 PM 發表
關長實咩事 如果水管有問題, 全幢樓宇也出事吧, 明顯係貪平搵唔盡責的裝修師父
初步以搵到答案。

附件

20190525_23814cc3a11535b2e131wpmxzhtwk8Ih.jpg(105.52 KB)

引用:
原帖由 tommy1915 於 2019-5-25 05:44 PM 發表

唔關高低層事,似係有裝修佬塞毛巾落屎渠大整估
好明顯又毛巾又膠袋係擺明工人玩嘢,至於係發展商工人定係自己單位嘅裝修工人就不得而知...

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-5-26 03:59 AM 發表
tempo紙巾的紙質是撕得爛,沾水更是溶溶爛爛,不會塞廁所
濕紙巾的紙質成份不同,難以撕爛,沾到水都保持完齊,不會溶溶爛爛....所以濕紙巾不能掉落廁所...
M巾是棉質,不能撕開,內部有吸水細珠見到水更會凝固,它是塞廁所的第一元兇...
(女仕去別人屋企又M到,借口去廁所,她又怕人知道換巾引起尷尬,舊巾包起就不放入垃圾桶,順手掉落坐廁沖走)

...
廁所打開窗,將姨媽巾順手掉落街咪無人知囉

引用:
原帖由 向井千秋 於 2019-5-26 10:57 AM 發表
如果再遲幾日返,屋內傳出陣陣惡臭,恐怕會被誤會死咗人
消防爆門第一個中招,戴養氣桶都頂唔住。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]