[本港新聞評論] 【屎海之戀?】海之戀業主外遊驚聞爆渠屎水倒灌湧全屋料失20萬

引用:
原帖由 堅離地人 於 2019-5-25 08:32 PM 發表

邊有人痾咁L多屎㗎
 一層樓,幾個單位。
儲左幾日先爆,你話呢?
👋😆

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢區好多人之前讚荃西海之戀天上有地下冇!

回覆 引用 TOP

萄葡L!

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 denchan888 於 2019-5-25 08:36 PM 發表

有錢買豪宅有乜所謂 反正都係炒樓賺返嚟 賺少一二十萬最多去少一兩次澳洲 難為我哋呢啲冇殼蝸牛 間房仲細個廁所
我屋企,細過你既廁所。
👋😆

回覆 引用 TOP

高層

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkbabyboy 於 2019-5-25 05:31 PM 發表

無錯呀,滲晒入石屎,如果石屎質素差,滲到落樓下個單位
各大銀行應該記錄在案,將來估價可能受影響!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m_thinman 於 2019-5-25 07:10 PM 發表

出黎解釋下咩叫馬桶制啦?9up你就叻
咪係,閂水掣可以避免咩?條友9up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a189252158 於 2019-5-25 04:35 PM 發表

至少20萬,又昆錢
木櫃 床 梳化等。吸曬d屎水
唔洗換過?
吸完屎水既床你會訓?
吸完屎水既衣櫃你會放衣櫃入去?
仲有其他家私
電器等呢

人窮定無腦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jj138 於 2019-5-25 05:46 PM 發表

好明顯又毛巾又膠袋係擺明工人玩嘢,至於係發展商工人定係自己單位嘅裝修工人就不得而知...
連浴缸都有屎水倒灌,冇理由浴缸去水同坐廁去水駁通架?

新屋苑裝修多,啲人將啲垃圾扔入去水渠,住低層往往受罪

賺錢難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy1915 於 2019-5-25 05:44 PM 發表

唔關高低層事,似係有裝修佬塞毛巾落屎渠大整估
問題係乜工人,裝修佬就個別事件,可以解決,如果係⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-5-25 06:29 PM 發表

受害人住幾多樓,災情相當嚴重,是否低層。
報導話極高層

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s1no 於 2019-5-25 09:57 PM 發表

連浴缸都有屎水倒灌,冇理由浴缸去水同坐廁去水駁通架?
看#295,正常的

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-5-25 06:36 PM 發表

賣咗佢無眼屎乾淨盲
現在通晒天,點賣!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。