• 瀏覽: 95,026
  • 回覆: 536
  • 追帖: 8
+8
無知,屎渠是無閘制,是直上直落的!

引用:
原帖由 a0017189 於 2019-5-25 05:12 PM 發表

又冇爛, 搵漂白水散下佢咪得
屎尿鹹水浸幾日呀,木器求其揾漂水就得??講都冇人信

長實可買高層,新地可買低層

真係慘 好嘔心

有人掉垃圾, 好奇怪D人會入李超人數  .

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-5-25 04:06 PM 發表
告得入先算
香港d法例完全傾斜向地產商
英狗留低嘅法例依家仲任由黃官亂判

再裝修過都會形住有陣味,陰功。。。

黃金屋🤢

真悽慘!

所以最好買二手新樓 買樓花同網購有咩分別 ?

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2019-5-25 16:19 發表
活生生例子去旅行去到盡,去旅行無關馬桶制係自己on9,傷趕淫乜鳩都賴,唔怪得全世界都當過街老鼠
你訓街更係乜柒都唔識!唔怪你!

引用:
原帖由 gamavan 於 2019-5-25 07:56 PM 發表

沒常識嗎?樓在建築期不知浸過多少次
沒常識嗎?建築期會浸鹹水嗎?
沒常識嗎?全屋都有做防水層嗎? 冇做防水層的地方可以防水嗎?

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-5-25 03:45 PM 發表
荃灣海之戀二期陸續入伙,有業主原本悉心裝潢,享受喬遷之喜,沒料出埠旅遊一趟,卻收到單位爆屎渠的「惡耗」,形容「屎海」由馬桶湧至全廳,所有傢俬和地板都被無一倖免,估計損失至少20萬元,現時正與長實發展商交涉,又不排除透過法律途徑討回損失。正於澳洲旅遊的他,苦訴:「非常倒霉!提早回港又不是,又無地方住」。

https://cdn.hk01.com/media/images/2837873/org/3 ...
個名以經係宇宙級on 9 ,而家直頭係戀上你舊屎,買嗰個俾人笑一世。

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-5-25 09:19 PM 發表

沒常識嗎?建築期會浸鹹水嗎?
大哥,大廈污水渠是接駁埋所有屋內去水,還有幾咸?

個招牌臭曬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]