• 瀏覽: 16,720
  • 回覆: 212
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-25 10:33 AM 發表
李胃鯨,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥

民賤聯,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥
好嘢,
你贏咗啦,
今晚食多碗飯呀。

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-25 03:29 PM 發表

回歸你的強國吧
番去你既菲律賓啦

瘋議員冇襲擊主席,已有長進

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-25 03:39 PM 發表

OK,冇問題😘😘

班泛民狗對住人就只識亂吠

引用:
原帖由 阿拉蕾A3 於 2019-5-25 01:31 PM 發表
許智瘋 ?
係咪扯甩女保安胸圍仲要即場大力索
個位議員??
正是,熊抱揸波入格打飛機射精嗰位色魔

六聲好少,公司老板叫我,都隨時十聲死仔入黎,咪一樣做到而家,當樂趣就無事。

引用:
原帖由 cyt04114 於 2019-5-25 10:27 AM 發表
內務委員會今召開4.5小時的特長會議,討論修訂逃犯條例「雙胞胎」法案委員會的命運。民主派於會議甫開始即發動「拉布戰」,雙方火藥味不少,負責主持會議的內會主席李慧琼為免影響會議進度,期間嚴格控制議員發言時間。她拒批由公民黨楊岳橋提出終止待續議案要求後,惹來泛民不滿,民主黨許智峯六度在座位上罵李慧琼「無廉恥」,但李一直強忍,未有要求對方收回言論或逐許智峯出會議室,以免「中計」節外生節,令會議無法完成表 ...
琼妞EQ好!

呢條咸蟲低智瘋,熊抱搶嘢就真係無廉恥喇!

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-25 10:33 AM 發表
李胃鯨,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥,無廉恥

民賤聯,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥,最無恥
成熟啲啦!成個低能仔咁!

蝦女人果啲最有廉恥!準備踎監啦!😆😆😆😆😆😆😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]