• 瀏覽: 29,390
  • 回覆: 121
+5
引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-5-25 05:28 AM 發表
經理唯有將港男房間上鎖?咁房內女士有沒有離開?
隻鷄收埋自己
因多一個人要加錢

引用:
原帖由 cmk0160 於 2019-5-25 08:49 AM 發表

戇鳩仔, 人哋話鎖房門 你就真係以為搵人上間房 ,搵鎖匙鎖人對門。
連內文都冇睇就廢話。
內文寫明上房門鎖門。
而不是大堂用電腦改匙碼。

城邦人又柒出宇宙

又係高尚港人。。。

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2019-5-25 04:39 AM 發表
瀨死唔走~ 攪到酒店要鎖門call保安 邊間酒店咁好住呢???

入住酒店的住客一般要在退房時間前離開,但有酒店經理分享,有港男住客過了退房時間兩小時,才要求入住多晚,但因為酒店當晚客滿,無法 ...
全球最難招呼嘅香港人都係其中之一在內,孤寒、搵着數、要求多多、其實同阿差冇乜分別。

唔好以為幫襯人地大曬,人地一樣有權唔做你生意。

服務性行業好難做,佢可以吊你,但你唔可以吊佢,DKLM嬲嬲哋除衫打9佢啦!

又係啲黃屍作怪

引用:
原帖由 montejo 於 2019-5-25 07:34 AM 發表

點解啲妓者成日 fb 九up 當新聞?
因為有FB充斥垃圾專頁,加上妓者水平低

大學再沒需要成立傳理系,反正都係「看cap圖作文」

引用:
原帖由 joe^O^ 於 2019-5-25 07:59 AM 發表

甘要上房門還是係大堂用電腦改pro先
咁當然帶卡機上房鎖,我唔知依家新酒店系統, 可以係大堂櫃檯鎖咗間房?

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2019-5-25 04:42 AM 發表
房內沒有入住登記的女士離開  當酒店做炮房

經理為保障客人、酒店和員工利益,於是將港男入住房門上鎖,待對方回來時,才與保安陪同他去收拾行李。結果當港男得知房間鎖上後,「即刻發咗癲咁講晒所有粗口」,又斥「而家當我係賊?我嚟消費我有畀錢你做咩搵保安嚟!」港男繼續惡罵,連保安都忍不住插嘴,「先生,你尊重下人哋,人哋打工都有阿媽生,你事實係無訂房,我哋都唔係唔畀你住,但真係無辦法先要你走 ...
應該整個西客黑名單, 所有公司都blacklist佢地.

"高尚本土"好撚威

好佩服自己無道理卻依然可以理直氣壯鬧事的人類。

又係黃屍行為

某些「香港人」比他們口中的所謂「支那狗」更不堪。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]